NMBS

02/04/03

Ontdek de B-Dagtrips voor het seizoen 2003-2004!

Nieuwe programma's, voordelige prijzen voor groepen op talrijke formules en, de meest in het oog springende vernieuwing: groepsprijzen voor een tiental B-Dagtrips `Trein + huurfiets'. Dat en nog veel meer kan je ontdekken in de nieuwe B-Dagtripsbrochure, gratis te verkrijgen in de stations.

De B-Dagtripsbrochure stelt een brede waaier voor van uitstapjes met de trein, aan een voordelige prijs, om alle bekende en minder bekende facetten van het toerisme in België te ontdekken. De B-Dagtrip-formule combineert de heen- en terugreis in 1ste of 2de klas met de toegang van de attractie die op het programma staat. Ook een eventueel bijkomende traject met bus, tram of metro is in de prijs inbegrepen. Daarnaast worden ook talrijke formules `trein + huurfiets' aangeboden. De prijs omvat de heen- en terugreis naar een van de 24 stations waar fietsen worden verhuurd en de huur van een fiets voor een dag.

Voor het seizoen 2003-2004, stelt de NMBS een aantal nieuwe originele uitstappen voor:

* Tentoonstelling: in Antwerpen, `Traditionele klederdracht van de Maya's' + Diamantmuseum;

* Stadsontdekkingen: `Hasselt, hoofdstad van de smaak' en `Oostende
- Amandine - Fort Napoleon - Venetiaanse Gaanderijen (nieuwe programma's);

* Trein + huurfiets: `Limburg: fietsparadijs'
Brel en Simenon: tijdelijke B-Dagtrips

Zoals gebruikelijk haakt de NMBS zijn wagen ook aan grote culturele of vrije tijdsevenementen met een aantal uiterst interessante tijdelijke B-Dagtrips (*), met name voor het Breljaar en Simenon:
* Simenon...een eeuw (tentoonstelling in Luik tot 30 september 2003)
* Brel, het recht om te dromen (tentoonstelling in Brussel tot 17 januari 2004).

(*) de tijdelijke B-Dagtrips zijn opgenomen in een speciale tweemaandelijkse folder, verkrijgbaar in de stations.

Voordelige tarieven voor groepen

Sinds vorig jaar biedt de NMBS extra voordelige groepstarieven aan voor bepaalde B-Dagtrips. Grote nieuwigheid voor het seizoen 2003 - 2004 zijn de voordeeltarieven voor een aantal B-Dagtrips "Trein + huurfiets". In totaal hebben groepen de keuze uit een twintigtal formules, waarvan een tiental "Trein + huurfiets".

De regionale commerciële vertegenwoordigers van de NMBS organiseren die reizen aan groepstarief. De klant krijgt er dus een volledige, op maat gesneden dienstverlening bovenop. Om zijn reis te reserveren kan de klant bij de regionale vertegenwoordiger terecht, tenminste 15 dagen voor de reisdag (inlichtingen en coördinaten in de brochure).

Een aparte B-Dagtripsbrochure voor scholen kan op aanvraag worden verkregen bij de regionale vertegenwoordigingen.

Meer informatie is beschikbaar op www.b-dagtrips.be

Belangrijke juridische kennisgeving
© 2003 NMBS