Ingezonden persbericht

Persbericht

CenE Bankiers benoemt Merel Keereweer tot directeur Private Banking

Utrecht, 3 april 2003 - Drs. Merel H.A. Keereweer is benoemd tot directeur Private Banking bij CenE Bankiers in Utrecht. Zij zal zich in deze functie concentreren op de dienstverlening aan vermogende particulieren. Mevrouw Keereweer is afkomstig van ING Bank Private Banking.

Het management team van CenE Bankiers Private Banking wordt nu gevormd door Theo Kraan, mr. René van de Wolfshaar en mevrouw drs. Merel Keereweer.

Over CenE Bankiers
CenE Bankiers is een private bank die gespecialiseerd is in het leveren van financiële diensten voor specifieke groepen vermogende particulieren en ondernemers, zoals directeuren-grootaandeelhouders en vrije beroepsbeoefenaren. Als persoonlijke vermogensadviseur biedt CenE Bankiers een totaalpakket bestaande uit financiële planning, effectenadvisering en vermogensbeheer, trustdiensten en private insurances. CenE Bankiers is in 1922 als 'NV Crediet en Effectenbank' in Utrecht opgericht en is een onderdeel van de ING Groep. Als bankiershuis met een belegd vermogen van Euro 2 miljard, combineert CenE Bankiers persoonlijke aandacht en professionaliteit met de zekerheid van een grote financiële instelling. Centraal vanuit Utrecht bedient CenE Bankiers haar klanten door heel Nederland met 400 medewerkers.