Unit 4 Agresso

Sweden / Persbericht Unit 4 Agresso: Substantië le order in Zweden
Mime-Version: 1.0

Unit 4 Agresso : Substantiële order in Zweden.
Stockholm tekent order AGRESSO Business World voor 4000 gebruikers.

Sliedrecht, 03 april 2003

Na een zeer uitgebreid selectietraject heeft de gemeente Stockholm er voor gekozen AGRESSO Business World te gaan gebruiken ter ondersteuning van haar activiteiten. Als het systeem volledig geïmplementeerd is, zullen meer dan 4.000 gebruikers ermee gaan werken. Het contract omvat de implementatie van de volgende modules: Financials, Budget Manager, Time/Project, Purchasing, Sales Orders, Web Requisitions, Invoice Manager, Web Project en Project Manager Tools, E-commerce Services, Information Management en WebInfo.

Tien vooraanstaande leveranciers hadden verzocht een offerte te mogen uitbrengen. De vereisten van de gemeente Stockholm waren echter van een dusdanig hoog niveau, dat uiteindelijk slechts drie aanbieders in aanmerking kwamen voor het doen van een voorstel. Bij het totale evaluatie-proces waren vanuit de stad Stockholm meer dan honderd mensen betrokken.

Inger Johansonn Kjaerboe, CFO van Stockholm, geeft aan dat er twee redenen waren om voor AGRESSO Business World te kiezen: "Het aanbod van Unit 4 Agresso was economisch gezien het meest interessant en AGRESSO Business World scoorde het beste op onze evaluatiecriteria. Doordat er veel toekomstige gebruikers van het systeem in het evaluatiecomité vertegenwoordigd waren, hebben we het systeem op vele punten en objectief kunnen beoordelen. Deze grondige evaluatie was noodzakelijk omdat we er zeker van wilden zijn dat we een gebruiksvriendelijk systeem zouden kiezen dat flexibel genoeg is om te voldoen aan de wensen van de diverse lokale departementen."

Stig Kjönstad, CEO van Agresso AB: "Met het binnenhalen van deze opdracht maken we een belangrijke stap voorwaarts en positioneert Agresso zich als een van de leiders op de Zweedse markt voor bedrijfsinformatiesystemen. Het selectietraject van de gemeente Stockholm was zwaar. Dat blijkt al uit het feit dat er van de tien mogelijke aanbieders uiteindelijk slechts drie geschikt werden geacht daadwerkelijk een voorstel te doen."

Mariette Larsson, Public Sector Sales Agresso AB: "De gemeente Stockholm is erg duidelijk over de doelstellingen van het nieuwe systeem: het belangrijkste is het realiseren van een effectievere bedrijfsvoering en meer efficiency in de workflow. De grote hoeveelheid data die via het huidige centrale computer systeem verwerkt worden, bieden ruimte om te komen tot een duidelijke toename in effectiviteit en decentralisatie. Dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan deze verandering is een mooie uitdaging."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Unit 4 Agresso N.V.
Edwin van Leeuwen CFO
Tel.: +31 (0)184 444444
Fax: +31 (0)184 444463
E-mail: Edwin.van.Leeuwen@Unit 4Agresso.com

Unit 4 Agresso is een internationale ontwikkelaar en distributeur van secure ebusiness
- solutions. Unit 4 Agresso NV, met hoofdkantoor in Nederland is genoteerd aan Euronext. De organisatie biedt haar diensten aan via werkmaatschappijen en distributeurs in Nederland, Noorwegen, Frankrijk, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland, Italië, Spanje, België, IJsland, Canada en de Verenigde Staten.


---- --