Ingezonden persbericht

24dd6e.jpg

PERSBERICHT

AccountView introduceert eBusiness-oplossingen voor het MKB op The ICT & Networking Event

Amsterdam, 3 april 2003 AccountView, de Nederlandse leverancier van geïntegreerde bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, introduceert haar eBusiness-oplossingen tijdens The ICT & Networking Event. In samenwerking met haar partners heeft AccountView diverse oplossingen gerealiseerd die volledig geïntegreerd zijn met een internetomgeving. Hierdoor is altijd on line en real time de correcte informatie beschikbaar.

Bij diverse klanten hebben wij reeds verschillende vormen van urenadministratie in een webomgeving geïmplementeerd. Medewerkers van bedrijven die projectmatig werken, kunnen hun uren en kilometers via het web invoeren onafhankelijk van de plaats waar zij zich bevinden. Hierbij zijn alle stamgegevens uit AccountView zoals projecten, medewerkers en projectnummers altijd beschikbaar. De gegevens die zijn ingevoerd, worden automatisch ingelezen in AccountView. Dit levert een enorme kosten- en tijdsbesparing op, aldus Casper Haspels, directeur verkoop & marketing AccountView.

Een andere eBusiness-oplossing die gedemonstreerd wordt, is de webshop waarbij een koppeling is gemaakt tussen de webwinkel en AccountView. Zodra shoppers een bestelling plaatsen via de webwinkel wordt de informatie in XML-formaat via e-mail verzonden naar AccountView, waarna de mutatie direct plaatsvindt. De koppeling werkt ook andersom. Zodra veranderingen in AccountView zijn doorgevoerd in bijvoorbeeld prijs of artikelen, dan wordt dit meteen gewijzigd op de website. Op deze manier is altijd de meest recente informatie voor de gebruiker beschikbaar.

Daarnaast heeft AccountView een aantal geïntegreerde back-officeoplossingen ontwikkeld voor multi-siteorganisaties op basis van server based computing. Hierbij is de server al dan niet uitbesteed aan een datacenter. De applicatie wordt op afstand gebruikt en gebruikers hebben via Internet toegang tot AccountView op basis van access levels. Het voordeel hiervan is dat alle managementinformatie centraal staat. Hierdoor kan de directie de meest recente managementrapportages met hetzelfde formaat genereren en indien nodig de organisatie direct bijsturen. Op deze wijze kan een organisatie grip houden op de activiteiten in de verschillende (pan-Europese) vestigingen.

De verschillende eBusiness-oplossingen worden gedemonstreerd tijdens The ICT & Networking Event op de stand van AccountView, Randstadhal standnummer 09.305.

Over AccountView

AccountView levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf in Duitsland, Engeland en Nederland. De oplossingen automatiseren aaneengeschakelde bedrijfsprocessen waaronder de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en klantenservice, al dan niet met een internet front end. De flexibele standaardsoftware van AccountView is snel te implementeren en wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op het onderhouden van langetermijnrelaties. Gerenommeerde namen in het klantenbestand van ruim tienduizend bedrijven die de producten en diensten van AccountView afnemen zijn o.a.: Xenos BV, De Jong Intra Vakanties, GIBO Groep, Vedior Holding BV, Toyota Industrial Equipment Nederland BV, KLM Exel, Mazars en Free Record Shop Online. Meer informatie over AccountView kunt u vinden op www.accountview.com.



Ingezonden persbericht