Ingezonden persbericht

2f6671.jpg

PERSBERICHT

HC Top Systems introduceert Superior Search in Nederland

Zoeken naar teksten en bestanden nu mogelijk in ieder gangbaar en gecomprimeerd bestandsformaat

Panningen, 3 april 2003 Top Systems, toonaangevend distributeur van softwaretools voor de zakelijke en particuliere markt introduceert Superior Search in Nederland. Superior Search is een full text zoekprogramma dat zeer eenvoudig en snel trefwoorden in teksten en bestanden vindt. Het biedt verschillende functionaliteiten voor het effectief zoeken naar trefwoorden ongeacht de taal en het type bestandsformaat. Opgeslagen bestanden zijn zo snel terug te vinden. Dit kunnen Office-bestanden zijn als Excel, Word en PowerPoint maar ook gecomprimeerde bestanden als Zip, Pdf, MP3 en RAR zonder dat de bestanden eerst gedecomprimeerd dienen te worden.

In Duitsland hebben wij het product in september op de markt gebracht en het is een groot succes. Zeer gebruikersvriendelijk is het previewvenster. Een handige functionaliteit waarmee de gezochte tekst direct in het bestand te zien is zonder het bestand en de applicatie daadwerkelijk te openen. Hierdoor is men instaat zeer snel te bepalen of dit het correcte bestand is wat men zoekt , aldus Joost van Leur, director marketing & sales HC Top Systems.

Voordelen:


- Intelligente of fuzzy zoekopdracht


- Preview-venster


- Formaat- en taalonafhankelijk zoeken

- Zoeken en vinden in alle gecomprimeerde bestandsformaten waaronder Zip en Pdf

- Beschikbaar in 5 verschillende talen

- Eenvoudig gebruik, ook vanuit Windows verkenner
Superior Search is als download-versie te verkrijgen via www.superiorsearch.nl en kost ¬ 29,-. Op deze website kan tevens een 30 dagen-testversie gedownload worden.

Over HC Top Systems

HC Top Systems BV is toonaangevend leverancier van softwaretools voor de zakelijke en particuliere markt. Top Systems is distributeur en republisher van o.a. WinZip, Jasc, Turbo Demo en Superior Search. Eén van de doelstellingen van Top Systems is het vereenvoudigen van het computergebruik voor alle gebruikers in de verschillende branches. Superior Search is een full text zoekprogramma dat zeer eenvoudig en snel trefwoorden in teksten en bestanden in vrijwel ieder gangbaar en gecomprimeerde bestandsformaat vindt. Met Turbo Demo kan in een paar minuten tijd een interactieve en professionele softwaredemo vervaardigd worden zonder dat enige programmeerkennis nodig is. Het hoofdkantoor van Top Systems staat in Panningen. Meer informatie vindt u op www.topsystems.com.



Ingezonden persbericht