SNS Reaal Groep

CVB Bank realiseert 20.000ste CVB Optima Spaarrekening

3 april 2003

In december 2000 introduceerde CVB Bank haar CVB Optima Spaarrekening, eind november 2001 werd de 10.000ste Optima Spaarrekening bij CVB Bank geopend. Ruim één jaar later is dit aantal verdubbeld tot maar liefst 20.000 Optima Spaarrekeningen!
CVB intermediair Assurantie- en Advieskantoor Klomberg te Silvolde opende de 20.000ste Optima Spaarrekening. De klant werd verrast met een waardecheque van 20.000 eurocent; een mooie aanvulling op de recent geopende spaarrekening.

Een hoge rente
De CVB Optima Spaarrekening geeft een zeer aantrekkelijke rente (peildatum 2 april 2003: 3,60%*) en is gebruiksvriendelijk, dagelijks opvraagbaar en zonder beperkende voorwaarden. Bovendien: bij CVB Bank is internet geen vereiste om een hoge rente te ontvangen. Overigens is het wel mogelijk om via CVB Internet bankieren te muteren op de CVB Optima Spaarrekening.


* Rentewijziging voorbehouden.

Profiel CVB Bank
CVB Bank is dé intermediairbank van Nederland en daardoor de ideale partner voor tussenpersonen die hun klant een volledig financieel dienstenpakket willen bieden. Door de samenwerking met CVB Bank breiden assurantiekantoren hun bestaande dienstenpakket uit met het assortiment bancaire diensten van CVB Bank. CVB Bank op haar beurt bouwt zo verder aan haar landelijke dekking.

Verspreid over Nederland werkt CVB Bank nu reeds samen met een groeiend netwerk van ruim 300 onafhankelijke en professionele intermediairs. CVB Bank is gevestigd in 's-Hertogenbosch.
---