Ingezonden persbericht


Persbericht

Heteren, donderdag 3 april 2003,

Miriam Bolten conceptdeveloper & lid managementteam bij CreaMedia

Per 1 april 2003 is Miriam Bolten in dienst getreden bij AV-& multimedia producent CreaMedia in Heteren. Als conceptdeveloper zal zij een bijdrage leveren aan de totstandkoming van audiovisuele en multimediale produkties. Daarnaast neemt zij binnen het bedrijf de dagelijkse leiding op zich. CreaMedia richt zich op conceptontwikkeling, creatieve en technische realisatie van AV-, disc- en webprodukties voor met name de corporate en de (regionale)broadcastmarkt.

Bolten kent CreaMedia vanuit het verleden toen zij als freelancer werkzaamheden voor het bedrijf verrichtte. Tonny Koekkoek (directeur CreaMedia) zegt hierover;'We hebben reeds eerder gesproken over een hechtere samenwerking maar toen bleek de tijd nog niet rijp. Dit jaar barsten we 'businesswise' uit onze voegen en deze match is een logische vervolgstap. Bolten voegt hieraan toe:'Terwijl veel concurrerende bedrijven op dit moment nauwelijks omzet draaien, kampt CreaMedia met het luxe probleem van een overvolle opdrachtenportefeuille tot eind 2003. Dat vertrouwen in Creamedia is zonder meer toe te schrijven aan de 'no nonsens/wysiwyg' aanpak van Tonny Koekkoek.' Haar doel is om CreaMedia samen met Tonny Koekkoek en Harry Derksen verder uit te bouwen. Bolten zegt hierover: 'De uitbouw van regionale- naar (inter)nationale accounts is een ontwikkeling waar ik de komende jaren graag mijn bijdrage aan lever.

Miriam Bolten (40) volgde na haar studie aan de Nederlandse Film & Televisie Academie een carrière in de omroep-, AV en multimedia branche. Gedurende haar ruim vijftienjarige loopbaan heeft zij gewerkt als freelance regisseur, scenarioschrijver en uitvoerend producent. Na het volgen van een opleiding Multimedia Inhoudsontwerp werkte ze de laatste 4 jaar als consultant, projectmanager en business unit manager bij de Hollandse Communicatie Maatschap, Media@vantage en het voormalige Valkieser Solutions.

Voor meer informatie:
Adres: CreaMedia
Poort van Midden Gelderland Noord
Blauw 3
6666 LR Heteren
Tel: +31 (0)26 4743000
Email: info@creamedia.nl
www.creamedia.nl

Opmerking voor de redactie (