ALPHYRA BENELUX BV

De eerste draadloze chipbetaalautomaat op zakformaat

Amsterdam, 03 april 2003

Steeds meer mensen in Nederland gebruiken hun chipknip. In Nederland zijn ongeveer 16 miljoen bank- en chippassen met chipknip in omloop. De chipknip is een elektronische portemonnee, speciaal geschikt voor het betalen van kleine bedragen. De chipknippas kan worden opgeladen bij één van de vele oplaadpunten, veelal te vinden bij de lokale bank.

Alphyra brengt met de minichip automaat het chippen voor iedereen binnen handbereik. Interpay Nederland B.V. heeft haar officiële goedkeuring verleend voor het leveren van de automaat. Deze automaat biedt de gebruiker de mogelijkheid om klanten met chipknip te laten betalen. Hij is volledig draadloos en wordt gevoed door twee normale batterijen. Door de zeer compacte afmetingen, past de minichip letterlijk in de palm van uw hand. De minichip is voorzien van fooi/tip functionaliteit en overal inzetbaar, b.v. voor het afrekenen bij een restaurant, op terras of bij levering aan huis. Chippen is veilig voor medewerkers en makkelijk voor klanten.

Samenvattend is het nu dus mogelijk om overal en altijd te chippen. Hiermee is elektronisch betalen bereikbaar voor iedereen.

Over Alphyra

Alphyra - geavanceerde transactie oplossingen(tm) behoort tot de top van Europese leveranciers van elektronische transactie diensten en faciliteiten.
Alphyra levert in heel Europa betaaloplossingen en pre-paid oplossingen voor banken, telecom providers, nutsbedrijven, retail en MKB. Alphyra levert diensten en producten voor de grootste telecom providers en banken in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zweden en de Benelux.

Bezoek www.alphyra.nl voor meer informatie.

Noot voor de redactie -