KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

De KNHS ledenkaart wordt ondersteund door Equimax® - de eerste en enige alles-in-één ontwormer

Gratis reflecterende veiligheidsbeenkappen bij Equimax® en Eraquell®

Veilig paardrijden staat hoog in het vaandel van de KNHS. Zeker in de donkere winterdagen is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent als je met je paard of pony de openbare weg op gaat. Sterker nog: als verkeersdeelnemer ben je zelfs verplicht om na zonsondergang goede verlichting te dragen! Daarom is het goed om te weten, dat je met de ontwormers Equimax en Eraquell kunt sparen voor gratis reflecterende veiligheidsbeenkappen voor je paard of pony.

Om gebruik te kunnen maken van deze actie heeft u een actieformulier nodig. Klik hier voor meer informatie, de actievoorwaarden en het actieformulier!


---

---

3,50 ledenkorting op het boek "De eenvoud van de dressuur"

Fontaine Uitgevers uit Weert biedt leden van de KNHS een speciale korting aan op dit schitterende boek, waarin de trainingsfilosofie van de internationaal gerenommeerde toptrainer Johan Hinnemann en amazone Coby van Baalen wordt beschreven. U kunt uitsluitend gebruik maken van deze aanbieding door de kortingsbon op deze website uit te printen en in te leveren bij de erkende boekhandel of de warenhuisboekwinkel. Inlevering van de kortingsbon geeft recht op een kassakorting van 3,50. Deze actie is geldig van 15 januari t/m 15 april 2003.
* KNHS ledenprijs: 19,- (winkelprijs 22,50)
* Deze actie is geldig van 15-01 t/m 15-04 2003
* Klik hier voor meer informatie, de bestelwijze en de kortingsbon
---

---

2,- korting op de Virbac Eraquell Rondjes Instructie en de Rondjes Educatie

Op vertoon van uw ledenkaart krijgt u 2,- korting op de entreeprijs van de Virbac Eraquell Rondjes Instructie en de Rondjes Educatie, die door de KNHS op de centra in Ermelo en Wanroij worden georganiseerd.
* KNHS ledenprijs: 10,- (normale prijs 12,-)
* Klik hier voor meer informatie en een actueel programma
---

---

Gratis toegang Hippiade 2003 op vertoon van de KNHS ledenkaart!

De Hippiade is het nationale breedtesportkampioenschap van de KNHS en wordt in 2003 gehouden op 6, 12 en 13 september. Het evenement vindt plaats op het KNHS-centrum in Ermelo.

* Klik hier voor meer informatie over de Hippiade 2003.
---

---