Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 3-04-2003 Persberichten district Den Bosch

HUISELIJK GEWELD, `s-Hertogenbosch

De politie heeft donderdagochtend een 36-jarige Bosschenaar aangehouden in zijn woning. De man wordt er van verdacht zijn 32-jarige partner de afgelopen jaren meerdere malen mishandeld te hebben. Zij deed aangifte bij de politie. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

BROMFIETSERS RAKEN GEWOND, Rosmalen

Bij een aanrijding op de Schoolstraat in Rosmalen is een 16-jarige bromfietser uit die plaats gewond geraakt. Een 14-jarige Rosmalense passagier raakte eveneens gewond. Een 53-jarige Bossche automobiliste reed vanaf het terrein van bejaardenhuis Annenborch de Schoolstraat op. Ze wilde in de richting van de rotonde rijden. Vanuit die richting verscheen de bromfietser met twee andere passagiers. De Bossche zag de bromfietser en zijn passagiers over het hoofd en daarop ontstond een aanrijding. Het 16-jarige slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de 14-jarige Rosmalense passagier liep een schaafwond op aan het been. De andere passagier, een 15-jarige Rosmalenaar, en de automobiliste kwamen met de schrik vrij.

SNELHEIDSDUIVEL MOET RIJBEWIJS INLEVEREN, Rosmalen

Een 23-jarige automobilist uit Gouda moest woensdagnacht zijn rijbewijs inleveren. Hij reed 136 km/u over de N50 ter hoogte van Rosmalen. 80 km/u is daar de maximaal toegestane snelheid. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

RIJDEN ONDER INVLOED, `s-Hertogenbosch

Een 34-jarige Bosschenaar werd woensdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een boete van EUR 190 en een rijverbod. De controle was op de Trommelslager in zijn woonplaats.

OVERLAST VAN DRONKEN MAN, `s-Hertogenbosch

Een 30-jarige Bosschenaar veroorzaakte woensdagnacht nogal wat overlast op de Newtonlaan in zijn woonplaats. Surveillerende agenten hoorde de man schreeuwen over straat. Toen ze hem daarop aanspraken gedroeg hij zich recalcitrant ten op zichtte van de agenten. Daarop werd hij ter ontnuchtering ingesloten.