Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 3-04-2003 2e persbericht van donderdag 3 april 2003 Berichten uit de regio

Helmond: Bromfietser gewond bij eenzijdig ongeval Een 18-jarige bromfietser uit Veghel is vanmorgen, bij een eenzijdig ongeval, op de Kasteel Traverse gewond geraakt aan zijn enkel. De jongeman wilde twee voor hem rijdende fietsers inhalen waarbij hij in het gras kwam en een tegen een boom reed. Het slachtoffer brak hierbij zijn enkel en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Eindhoven: Tasjesroof
In het Winkelcentrum Woensel is vanmorgen omstreeks10.30 uur een 47-jarige Eindhovense van haar polstasje beroofd door een man van Zuid Europese afkomst, circa 20 jaar oud, 1,70 cm groot, slank postuur, zwart kort krullend haar. De tasjesrover kwam de vrouw tegemoet en rukte in het voorbijgaan het tasje van haar pols af waarna hij verdween in de richting van de Genovevalaan. In het tasje zat een paar honderd euro.

Valkenswaard: Snelheidscontrole
Op de Geenhovensedreef is donderdag tussen 10.25 en 12.50 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 970 gecontroleerde voertuigen reden er 160 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.