Gemeente Woerden

Tot 10 april inspraak Parkeernota

De parkeernota geeft een visie op het parkeren in de binnenstad. Waar kunnen in de toekomst nieuwe parkeerlocaties worden gerealiseerd? Welke parkeertarieven horen daarbij? Welke voorzieningen zijn wenselijk voor binnenstadsbewoners en de werkers in het centrum. De Nota geeft vooral een hoofdvisie. Het is de bedoeling om de uitgangspunten de komende tijd verder uit te werken.

Hoe inspreken?
De Parkeernota ligt ter inzage op de volgende plaatsen: 1. de koepel van het Stadhuis (tijdens de openingstijden) 2. het infocentrum Binnenstad aan de Hoge Woerd 34. open op: woensdag 9.30-13.30 uur en donderdag van 13.30-16.30 uur. 3. de bibliotheek aan de Meulmansweg.

Tot 10 april a.s. zijn inspraakreacties welkom op het volgende adres: gemeente Woerden, postbus 45, 3440 AA Woerden (o.v.v. Parkeernota). Alle inspraakreacties worden meegenomen in het vervolgtraject. Voor de zomer komt de concept-nota samen met de inspraakrapportage aan de orde in de raadscommissie ruimte. De planning is dat de gemeenteraad in juni een uiteindelijk standpunt inneemt.

Heeft u vragen over de Parkeernota, dan kunt u bellen met de heer B. Beving, Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (doorkiesnummer 428362).