( BW)(CA-INFONET-SERVICES)(IN) Infonet verwacht bijkomende aanmoedigingspremie van 17 miljoen USD cash; totale cash uitbetaalde aanmoedigingspremie bedraagt 74 miljoen USD

Redactie Business

EL SEGUNDO, Calif.--(BUSINESS WIRE)--2 april 2003--Infonet Services Corporation (NYSE:IN), een vooraanstaande leverancier van communicatiediensten met toegevoegde waarde, maakte bekend dat het een bijkomende cash betaling van 17 miljoen USD (16 miljoen EUR) verwacht, afkomstig van de voltooiing van een Europese outsourcingovereenkomst; die zou het totale ontvangen bedrag aan cash geld op 74 miljoen USD (72 miljoen EUR) brengen.

Infonet ontving 57 miljoen USD na de beëindiging van de outsourcingovereenkomst tijdens het derde kwartaal van boekjaar 2003. Infonet werkte de opdracht af volgens planning en bleef daarbij onder het budget, en dat heeft het bedrijf de bijkomende betaling opgeleverd. Het geld zal bijdragen tot het vierde kwartaal van boekjaar 2003.

Jose A. Collazo, Chairman, President en CEO van Infonet, zei, "Het cash geld is een opsteker voor onze balans en liquiditeitspositie, en die waren al sterk. Dit is een klassiek voorbeeld van loon naar werken. Wij overtroffen de verwachte prestaties en streken een aanmoedigingspremie op."

Over Infonet

Infonet Services Corporation, dat bekend staat om de kwaliteit van zijn dienstverlening, is een vooraanstaande verlener van beheerde netwerkcommunicatiediensten aan bijna 3.000 multinationals. Door onze unieke consultingaanpak biedt Infonet geïntegreerde oplossingen die de complexe relatie tussen bedrijfsapplicaties en het internationale netwerk optimaliseren. Een uitgebreide knowhow inzake projectmanagement ligt aan de basis van de diensten en de oplossingen die wij aanreiken (breedband, internet, intranet, multimedia, videoconferenties, toegang op afstand en plaatselijke toegang, bevoorradings-, applicatie- en consultingdiensten) en die Infonet positioneren als een single-source-partner voor multinationals. Vooral IP VPN-oplossingen bieden multinationals een unieke combinatie van particuliere en openbare IP-diensten, evenals een volledig pakket Managed Security Services.

Infonet, dat werd uitgeroepen tot "Best in Class" in de enquête van Telemark over Global Managed Data Network Services, heeft ook de prijs van "Best Customer Care" en "Best Carrier" gewonnen op de World Communication Awards. Infonet, dat in 1970 werd opgericht, is eigenaar en uitbater van The World Network(R), dat toegankelijk is vanuit meer dan 180 landen, en zorgt voor plaatselijke service support in meer dan 70 landen en gebieden.

De aandelen van Infonet worden verhandeld op de beurs van New York onder het symbool IN. Meer informatie over het bedrijf vindt u op www.infonet.com.

Safe Harbor Statement: Infonet heeft in dit persbericht mogelijk uitspraken over toekomst gedaan. Deze eventuele uitspraken zijn gebaseerd op informatie die het bedrijf op de datum van dit bericht tot zijn beschikking had. Infonet verbindt zich er niet toe de informatie bij te werken om rekening te houden met gebeurtenissen in de toekomst. De nauwkeurigheid van onze uitspraken over de toekomst zal ook worden beïnvloed door de sterkte van de markt voor de producten en diensten van Infonet, de concurrentie, de tijdige overgang van nieuwe zakelijke opportuniteiten naar het netwerk van Infonet en het effect van muntschommelingen. Beleggers moeten rekening houden met deze risicofactoren en met de risicofactoren die zijn uitgewerkt op 10K, 10-Qs en andere recente aanvragen die door Infonet werden ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission. Deze documenten zijn beschikbaar via het gedeelte 'Investor Relations' op de website van Infonet op www.infonet.com.

--30--HB/la*

CONTACT: Infonet Services Corporation Morgan Molthrop, +1-310-335-2606 morgan_molthrop@infonet.com

ESHEET: 4368458