Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

AVS congres Goed onderwijs
Datum: 4 april 2003

'Goed onderwijs door goed management' is de missie van de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS). Onderwijsconcepten en onderwijskundig leiderschap staan dan ook centraal op het achtste congres van de AVS op 4 april a.s. in NBC de Blokhoeve in Nieuwegein.

Nadenken over de competenties die bij onderwijskundig leiderschap horen is van wezenlijk belang voor adjuncten, directeuren en bovenschools directeuren. Daarnaast is het met de huidige krapte op de onderwijsarbeidsmarkt en het afleggen van externe verantwoording steeds belangrijker om uw onderwijsconcept 'scherp' te hebben. Het AVS congres Goed onderwijs door goed management geeft ruime gelegenheid de diverse dimensies van een goed onderwijsconcept en onderwijskundig leiderschap nader te verkennen. Prof. Dolf van de Berg verzorgt de inleiding, waarna belangstellenden in maar liefst 25 workshops hun ideeën over goed onderwijs verder verbreden en verdiepen. Naast de workshops kent het congres Goed onderwijs door goed management een doorlopend programma met o.a. een uitgebreide informatiemarkt, discussietafels, signeersessies, videofilms en gratis advies van AVS adviseurs. De dag is speciaal bedoeld voor directeuren, adjuncten en leidinggevenden op bovenschools niveau in het basis-, speciaal basis- en speciaal onderwijs. Na afloop bestaat de mogelijkheid een gezamenlijk diner te gebruiken. Kosten EUR 135 voor AVS-leden, EUR 270 voor overigen. Voor meer informatie, het congresprogramma en aanmelden kunt u bellen met 030-2361010 of kijken op www.avs.nl.

Meer informatie: Algemene Vereniging Schoolleiders in het primair onderwijs (AVS)
tel. 030-2361010, e-mail: info@avs.nl, www.avs.nl Congresfolder en inschrijven: Barry van Ravenstein Inhoud: Henk Hendriks, Astrid van de Kerkhof
Deelname informatiemarkt: Recent, Kees Lustenhauer, tel. 070-3385400

Ministerie van OCenW
Europaweg 4
Postbus 25000
2700 LZ Zoetermeer
T: 079 323 23 23
F: 079 323 23 20
E: info@minocw.nl