Persberichten - 04/04/2003

Melexis: jaarlijkse Algemene Vergadering

De aandeelhouders van de naamloze vennootschap Melexis worden verzocht aanwezig te zijn op de gewone jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders die zal gehouden worden op dinsdag 22 april 2003 om 11 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, Rozendaalstraat 12, 8900 Ieper.

AGENDA EN VOORSTELLEN TOT BESLUIT:

1. Bespreking van het jaarverslag van de Raad van Bestuur en de jaarrekening over het boekjaar 2002. Voorstel tot besluit : De Algemene Vergadering keurt de jaarrekening per 31 december 2002 goed, met inbegrip van het jaarverslag en de voorgestelde resultaatsverdeling.

2. Bespreking van het verslag van de Commissaris-Revisor over de jaarrekening per 31 december 2002.

3. Verlenen van kwijting aan de Bestuurders en de Commissaris-Revisor voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar 2002. Voorstel tot besluit : De Algemene Vergadering verleent kwijting aan de Bestuurders en de Commissaris-Revisor voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar 2002.

4. Hernieuwen van de bestuurdersmandaten. Voorstel tot besluit : De Algemene Vergadering stelt voor om de mandaten van de huidige bestuurders, de Heren Roland Duchâtelet, Rudi De Winter, Triakon (met vaste vertegenwoordiger Lucien De Schamphelaere), Simon Middelhoek en Steven R. Hix en Mevrouw Françoise Chombar, te verlengen voor een periode van één jaar. Het bestuurdersmandaat van mevrouw Gina De Groote wordt niet verlengd.

Om de Algemene Vergadering bij te wonen worden de aandeelhouders verzocht zich te schikken naar de bepalingen van artikel 28 en 29 van de statuten.
De aandeelhouders die deze vergadering wensen bij te wonen worden verzocht contact op te nemen met hun bank die het bewijs van blokkering van aandelen zal bezorgen aan Dexia Bank N.V., Pachecolaan 44 te 1000 Brussel. Dexia Bank N.V. zal het bewijs van blokkering ontvangen uiterlijk op dinsdag 15 april 2003. Aandeelhouders die wensen te stemmen bij volmacht kunnen de vereiste documenten bekomen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, Rozendaalstraat 12, 8900 Ieper. De volmachten zullen op de maatschappelijke zetel ontvangen worden tot dinsdag 15 april 2003.

Bron: Melexis
Provider: Euronext Brussels