UPC NEDERLAND

UPC Nederland biedt nieuwe telefonieconcepten aan

Voor een vast bedrag bellen naar elk vast toestel in Nederland

Amsterdam, 4 april 2003 - UPC Nederland (UPC) heeft haar product UPC Telefonie uitgebreid met twee nieuwe diensten: MaxiBel Nederland en MaxiBel Internet. MaxiBel Nederland is een nieuw telefonieconcept voor vaste telefonie. De abonnee kan voor een vast bedrag per maand bellen naar elk vast toestel in Nederland. UPC is de eerste telefonie-aanbieder in Nederland die een dergelijk concept mogelijk maakt.

MaxiBel Internet biedt internettoegang via de vaste telefoonlijn. MaxiBel Internet bestaat uit twee varianten: MaxiBel Internet Basis, een inbelnummer waarbij de abonnee per minuut betaalt en MaxiBel Internet 30 waarbij de abonnee voor een vast bedrag per maand 30 uur kan internetten. De introductie van deze nieuwe telefoniediensten past in de strategie van UPC om haar abonnees een zeer concurrerende telefonieproduct met steeds grotere keuzemogelijkheden te leveren.

MaxiBel Nederland

Met MaxiBel Nederland kunnen abonnees voor een vast bedrag per maand naar elk vast toestel in Nederland bellen. De abonnee hoeft binnen de belbundel geen rekening meer te houden met het starttarief, piek- of daluren, en of het gesprek binnen of buiten de belregio plaatsvindt. MaxiBel heeft een maximale beltijd van 15 uur. Indien een abonnee meer belt, gelden daarna de reguliere gesprekstarieven van het basisabonnement.

MaxiBel Internet

MaxiBel Internet biedt directe toegang tot het internet zonder tussenkomst van een andere provider en kent twee varianten: MaxiBel Internet Basis en MaxiBel Internet 30. Bij MaxiBel Internet Basis kunnen abonnees gratis gebruik maken van een 06760-internetnummer, zonder zich aan te melden. Voor MaxiBel Internet Basis betaalt de abonnee geen abonnementskosten, maar alleen het starttarief en de telefoontikken voor de periode die men on line is. MaxiBel Internet 30 biedt internettoegang voor een vast bedrag per maand, waarmee men 30 uur kan internetten. De abonnee hoeft geen rekening te houden met piek- en daluren.

Een onafhankelijke tariefsvergelijking van UPC Telefonie met andere aanbieders is te vinden op www.bellen.com

UPC Nederland

UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board:UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

= = =

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Ronald van der Aart, telefoon 020 775 57 71 of mobiel 06 21 89 82 75.

UPC N.V.

04 apr 03 11:55