Ingezonden persbericht


Eindhoven, 4 april 2003

ACAL Nederland nu ook Netscreen Authorised Training Center (NATC)

Nadat ACAL succesvol is gestart als Netscreen distributeur is ACAL tevens officieel aangesteld als Netscreen Authorised Training Center in de Benelux. Netscreen is een van de belangrijkste fabrikanten van security oplossingen met Firewall-, VPN- en Intrusion Detection functionaliteit. De Netscreen trainingen zullen worden verzorgd door de divisie ACAL Value Added Services (AVAS). Hiervoor wordt het succesvolle concept toegepast waarbij de trainingen worden verzorgd door ervaren consultants en engineers die ruime ervaring hebben in de praktijk. Een praktische benadering van Netscreen van security oplossingen is dus gegarandeerd. Vanaf mei worden de trainingen INSG (Implementing NetScreen Security Gateways) en NASI NetScreen Advanced Security Implementations aangeboden. Deze trainingen vormen de basis voor de Netscreen NCSA en NCSP certificering.

Naast de distributie van Netscreen producten verzorgd ACAL nu de trainingen, Managed Security Services, onderhoud en consultancy en installatie diensten. ACAL verkoopt deze producten en diensten uitsluitend via resellers en partners.

Acal Algemeen:
ACAL heeft zijn hoofdvestiging in Eindhoven (NL) en een nevenvestiging in Zaventem (B) en is een dochterbedrijf van ACAL PLc. ACAL is een Europese value added distributeur en levert gespecialiseerde design-in, ondersteuning, verkoop en marketing services aan zijn internationale leveranciers. De value-added filosofie en geografische spreiding stellen het concern in staat om zijn klanten gespecialiseerde kennis en ondersteuning te bieden op een pan-Europese basis. De bedrijfsactiviteiten van ACAL zijn verdeeld over 4 productgroepen: Electronic Components, IT Products, IT Parts Services and Industrial Controls.

Met vriendelijke groeten,

drs. Rachida Senhaji
Training Coördinator
ACAL Value Added Services
T: +31 (0)40-250.26.02
F: +31 (0)40-251.02.55
E: rachidas@acal.nl
www.acal.nl