De Unie


ICT: ICK-CAO overleg binnenkort van start!

4 april 2003 - Op 31 mei aanstaande loopt de huidige ICK-CAO af. Dit betekent dat wij op korte termijn de inzet van De Unie voor de komende onderhandelingen zullen vaststellen. Als werknemer, werkzaam bij één van de bedrijven die onder de ICK-CAO vallen, heeft u de gelegenheid input voor CAO-voorstellen te leveren.

De onderhandelingen zullen in de tweede helft van april beginnen.

Bijgevoegd vindt u de concept-voorstellen van De Unie. Deze voorstellen zijn gebaseerd op het arbeidsvoorwaardenbeleid van De Unie en op voorstellen die reeds in een eerdere periode door De Unie zijn gedaan.
Gezien de huidige malaise in de ICT-markt wil De Unie de komende onderhandelingen vooral inzetten op kwalitatieve verbeteringen.

Uiteraard heeft u, als lid, het laatste woord. U kunt uw ideeën en commentaar met betrekking tot de ICK-CAO kenbaar maken tot 14 april aanstaande door te mailen naar ict@unie.nl.

Tenslotte wil ik leden die belangstelling hebben om kaderlid (contact- en informatiepersoon) van De Unie te worden, van harte uitnodigen zich hiervoor per mail aan te melden.

Wij zien uw reactie graag tegemoet en zullen u op de hoogte houden van de voortgang van de CAO-onderhandelingen.

Met vriendelijke groet,

Babet Hendriks
Bestuurder

* Intropagina ICT

vrijdag, 4 april 2003