Ingezonden persbericht

Persbericht

Trinicom introduceert nieuwe versie eService Center

Meertalig portaal, verbeterde interface en uitgebreidere e-mailmanagement-module

Wilp, 4 april 2003 -- Trinicom, specialist in selfservice en e-mailmanagement, introduceert de nieuwste versie van haar eService Center. Kern van deze applicatie is een kennisbank die klanten op internet zelf kunnen raadplegen om antwoord op hun vraag te krijgen. Als ze dit antwoord niet kunnen vinden, wordt de vraag doorgestuurd naar de afdeling klantenservice. Het systeem wijst de e-mail automatisch toe aan de juiste medewerker, die een aantal antwoordsuggesties gepresenteerd krijgt en alsnog de vraag van de klant beantwoordt. De nieuwste editie - versie 2.9 - biedt onder andere een verbeterde interface voor servicedeskmedewerkers, een uitgebreidere e-mailmanagement-module en meer managementrapportages.

Een van de nieuwe functionaliteiten in versie 2.9 is de meertaligheid van het selfservice portaal, waardoor het eService Center nu ook geschikt is voor internationale websites. Tevens is pro-actief channel-management mogelijk. Een klant die een e-mail stuurt krijgt een auto-reply waarin hij wordt geattendeerd op de selfservice website, waardoor nog meer klantcontacten via selfservice kunnen worden afgehandeld.

Voor servicedeskmedewerkers biedt de nieuwe versie ook veel voordelen. De opmaak van de invulschermen is overzichtelijker en medewerkers hebben sneller en eenvoudiger inzicht in de nog openstaande vragen. Door het toevoegen van nieuwe managementrapportages kan worden vastgesteld hoe groot het aantal herhaalbezoeken en het gemiddeld aantal pageviews per bezoeker is. Daarnaast kan een gedetailleerde analyse van de behaalde servicelevels worden gemaakt.

"Door selfservice in te zetten kunnen organisaties hun klanten een betere dienstverlening bieden en tegelijkertijd besparen op de afhandeling van klantcontacten. Op dit moment wordt er bij drie van onze nieuwe klanten gewerkt aan de implementatie van dit vernieuwde eService Center", stelt Wilco Rietberg, directeur Trinicom.

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Wilp, die zich heeft gespecialiseerd in het afhandelen van elektronische klantcontacten. Trinicom richt zich primair op het ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van haar kernproduct: eService Center. Tevens adviseert zij haar klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contact center, waarbij de nadruk ligt op het inrichten van internet selfservice en het verlagen van servicekosten. Trinicom mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen, waaronder Casema, BelCompany, Siemens Nederland, Fortis Bank en internetprovider Tiscali. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde selfservice en e-mailmanagement software, die zowel ontwikkeling, implementatie als support in eigen beheer heeft.

redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: prinflux@cs.com