Gemeente Vlieland

De raad van de gemeente Vlieland, bijeen gekomen in een openbare vergadering op 31 maart 2003, heeft de hierna volgende besluiten genomen:

1.Het ongewijzigd vaststellen van de notulen van de raadsvergaderingen van 10 en 24 februari 2003 en 12 maart 2003;
2.Het ondersteunen van een petitie van de gemeenteraad van Beuningen inzake het verzoek aan de Minister van vreemdelingenbeleid tot het treffen van een bijzondere maatregel voor asielzoekers; 3.Het goedkeuren van van de jaarrekening 2001 en de begroting van 2003 van de Stichting Flidunen;
4.Het benoemen van de heer C. Potiek als vertegenwoordiger van de gemeente in het bestuur van de Stichting Recreatiebelangen Vlieland; 5.Het instemmen met de statuten-wijzing van de Stichting Recreatiebelangen Vlieland;
6.Het goedkeuren van de begroting 2003 van de Stichting Recreatiebelangen Vlieland;
7.Het vaststellen van de Verordening onderzoeken doelmatigheid en doeltreffendheid gemeente Vlieland
8.Het vaststellen van begrotingswijzigingsvoorstel nr. 2 en het gewijzigd vaststellen van begrotingswijzigingsvoorstel nr. 3.

De Verordening onderzoeken doelmatigheid en doeltreffendheid heeft als oogmerk de transparantie van het gemeentelijk handelen te vergroten en daardoor doelmatiger en doeltreffender te werken en de publieke verantwoording daarover te versterken. De volledige tekst van de Verordening plus de bijbehorende toelichting ligt voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis.
De Verordening treedt in werking op de achtste dag na bekendmaking.

De gemeenteraad van Vlieland,
Griffier, Voorzitter,

R.A. Lanting R.D. van der Mark.