Ingezonden persbericht

Futurumshop.com gelanceerd in Frankrijk

APELDOORN, 20030403 -- Online sport & vrijetijdswinkel Futurumshop is op 2 april open gegaan voor het Franse publiek via www.futurumshop.fr. Vanuit Parijs - Saint Germain en Laye wordt deze nieuwe vestiging geleid door Ernst Duiverman. Reeds in de eerste 2 dagen is een omzet van 2000 euro gegenereerd en het doel is dit jaar te groeien naar een omzet van 100.000 euro per maand. Daarmee zal naar verwachting de Franse vestiging aan het einde van het jaar een gelijke maandomzet als de Nederlandse vestiging hebben.

Over FuturumShop, www.futurumshop.com/ Gestart in 2000 heeft Futurumshop in de loop van de afgelopen twee jaar de online vraag gevolgd en zich ontwikkeld van een sportfietsenshop naar een shop die inspeelt op de behoeften van consumenten aan sportieve, fitness-, en andere vrijetijdsartikelen. Futurumshop richt zich steeds meer op trendy, hoge-marge-artikelen. De eerste twee jaar zijn gebruikt om naar een break-even-punt toe te groeien. Het is de bedoeling dat Futurumshop in Nederland in 2003 toegroeit naar 1 miljoen euro omzet, en winstgevend is. De belangrijkste participant is DGA Harmen van der Meulen. Daarnaast heeft Takeitnow recentelijk een 20% aandeel genomen.

Over TakeitNow, www.takeitnow.com/ TakeitNow BV introduceerde op 14 januari 1999 als eerste pure computer etailer in Nederland haar webwinkel. Inmiddels is de positie van TakeitNow stevig verankerd en levert TakeitNow tienduizenden producten in nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten en distributeurs. Belangrijke ontwikkelingen zijn de introductie van de maatwerk-pc (http://www.pcnow.nl/), Take It now Business EdiTion (http://www.tibet.nl) en TakeitNow.be. Daarnaast licenseert TakeitNow haar winkelinfrastructuur aan derden.



Ingezonden persbericht