Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 4-04-2003 Persbericht district Aa & Dommel

VERKEERSCONTROLE, Vught

Donderdagmiddag is een verkeerscontrole gehouden op de Dokter Hillenlaan en de Boxtelseweg in Vught Hierbij werden 19 personen bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden. Een bromfietser werd bekeurd omdat hij met een gladde band reed.

MAN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, Vught

Donderdagavond is een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd op de Vijverbosweg in Vught aangetroffen met een in Eindhoven gestolen auto. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO TEGEN VANGRAIL, Liempde

Donderdagavond werd gemeld dat op de A2 onder Liempde een auto tegen de vangrail was gereden. Ter plaatse bleek een 51-jarige man uit Boxtel achter het stuur van zijn auto onwel te zijn geworden en tegen de vangrail te zijn gereden. De man is overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

AUTO AANGETROFFEN MET VALSE KENTEKENPLATEN, Liempde

Donderdagavond werd op de Oude Dijk in Liempde een auto gecontroleerd. Bij deze controle bleek, dat de auto voorzien was van valse kentekenplaten. De kentekenplaten bleken eerder die nacht in Liempde te zijn gestolen. De inzittenden van de auto vier jongen in de leeftijd van 17 tot 21 jaar uit Schijndel, `s-Hertogenbosch en sint Michielsgestel werden aangehouden. Ze zijn vrijdagochtend na verhoor heengezonden.