Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 4-04-2003 Persbericht district Den Bosch

BRAND IN WONING, Rosmalen

Donderdagmiddag werd een brand gemeld in een woning aan de Vliertjeshoeven in Rosmalen. In een garderobekast was brand ontstaan. De brandweer wist het vuur snel te blussen. Op het moment van de brand was er niemand thuis. Waarschijnlijk is kortsluiting de oorzaak van de brand.

BELEDIGING `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 37-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Op het Nachtegaalslaantje in `s-Hertogenbosch beledigde hij twee politiemensen en schold hen uit. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

VERKEERSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een verkeerscontrole gehouden op de Copernicuslaan in `s-Hertogen-bosch. Hierbij werden 25 automobilisten en bromfietsers bekeurd omdat ze geen autogordel (automobilisten) om hadden of geen valhelm (bromfietsers) op hadden.

MANNEN AANGEHOUDEN MET DRUGS, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond zijn drie mannen aangehouden. Op de van Musschenbroekstraat in `s-Hertogenbosch controleerde politiemensen een auto. In de auto werden enkele tientallen bolletjes harddrugs aangetroffen. De drie mannen die in de auto zaten, in de leeftijd van 22 tot 32 jaar uit `s-Hertogenbosch en Utrecht werden aangehouden. De drugs zijn inbeslaggenomen. Het drietal is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond of vroeg in de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan het Wielsem in `s-Hertogenbosch. Een ruit van de woning werd ingeslagen. Uit een van de kamers werden autosleutels gestolen. Met deze sleutels werd de bij de woning geparkeerde auto, een groene Mercedes E240 gestolen. Het kenteken van de auto is TT-VB-26.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 52-jarige man uit Arcen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur. De controle was op de Jan Heijmanslaan in Rosmalen.


-------- Dezelfde nacht werd op de Zuiderparkweg in `s-Hertogenbosch een 36-jarige man uit `s-Hertogenbosch voor hetzelfde feit bekeurd. Ook hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur.


-------- Een 35-jarige man uit Drunen werd afgelopen nacht op de Kruisstraat in `s-Hertogenbosch bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

INBRAAK WINKEL, Rosmalen

Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel aan Vreeburg in Rosmalen. Een ruit werd vernield waardoor men binnen kon komen. Binnen werd een kast opengebroken, waaruit een onbekende hoeveelheid rookwaar werd gestolen.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Heusden

Vrijdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Provincialeweg in Heusden. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 4 bestuurders bekeurd. Van een 34-jarige man uit `s-Hertogenbosch werd het rijbewijs ingevorderd, omdat hij met een snelheid van 150 km/u reed.