Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 4-04-2003 Persbericht district Land van Cuijk

TWEE DODEN BIJ VERKEERSONGEVAL, Escharen

Op de Hoogeweg tussen Escharen en Mill zijn vanmiddag twee jongens van 15 jaar om het leven gekomen toen de auto waarin ze zaten met zes inzittenden tegen een boom botste. De andere vier inzittenden raakten zwaargewond, en zijn met onder andere een traumahelikopter naar ziekenhuizen in de omgeving overgebracht. Er kwamen vijf ambulances en enkele brandweerauto`s ter plaatse. Omstreeks 13.10 uur botste de auto door onbekende oorzaak frontaal tegen een boom. Twee inzittenden waren op slag dood. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Grave en een evenoude plaatsgenoot. Een heeft de Armeense nationaliteit en de andere kwam uit Azerbeidjan. Ze waren als asielzoeker in Grave gehuisvest. De bestuurder was een 18-jarige jongeman uit Grave, een 17-jarige jongen uit Grave en een meisje van 14 jaar en een meisje van 14 uit Grave waren inzittende. Zij zijn met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto werd geheel vernield. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN, Cuijk

Donderdagavond heeft de politie op een parkeerplaats aan de Bontsestraat in Cuijk, een gestolen Volkswagen Passaat aangetroffen. Het is niet bekend waar de auto vandaan komt.

INBRAAK APOTHEEK, Grave

Donderdagnacht is ingebroken in een apotheek aan de Hengel in Grave. Men brak een raam om binnen te komen. Alleen de kassa met inhoud ontbreekt.

VROUW AANGEREDEN, Overloon

Vrijdagochtend is omstreeks 08.00 uur een 51-jarige vrouw uit Overloon aangereden door een rode personenauto bij de kruising Irenestraat / Engelseweg in Overloon. De veroorzaker is doorgereden en is tot nu toe nog onbekend. De vrouw raakte gewond aan arm en knie.