Politie Zeeland



Z-2287-2003 AUTO BEROOFD VAN VELGEN

In de 's-Gravenstraat in Clinge werd in de nacht van zaterdag een personenauto ontdaan van velgen inclusief banden.
De schade bedraagt enkele honderden euro's.


Z-2288-2003 AUTORUIT VERNIELD

Zaterdag tussen 03.00 en 07.00 uur werd in de Beethovenstraat in Terneuzen de voorruit van een personenauto vernield.
Het schadebedrag is onbekend.


Z-2289-2003 DAMHERT DOODGEREDEN

Zondag omstreeks 07.15 uur werd op de Munnikweg in Oostkapelle een damhert doodgereden.
Het komt met enige regelmaat voor dat er herten en reeën worden aangereden. Ook in de Mantelinge lopen zoveel dieren dat het steeds meer voorkomt dat er dieren de weg oversteken.


O-2290-2003 SURVEILLANCE IN THOLEN

In de nacht van zaterdag op zondag werd in Tholen gesurveilleerd in de omgeving van de Ten Ankerweg / Vossemeersepoort / Dalemsestraat en Bebouwdendam..
Er werden 3 wildplassers bekeurd. Er werd een bromfiets in beslag genomen omdat deze nog een oud verzekeringsplaatje had. 1 Automobilist reed op de rotonde van de Ten Ankerweg links van de rotonde de Molenvlietsestraat in en kreeg hiervoor een bekeuring. Een bromfietser werd bekeurd omdat hij zonder helm reed. 1 Automobilist kreeg een bekeuring wegens het niet dragen van de autogordel. 1 Automobilist had de muziek zo hard aan dat hij werd bekeurd wegens hinder voor de woonomgeving en 1 horecaondernemer kreeg een bekeuring omdat hij zich niet had gehouden aan het sluitingsuur.


Z-2291-2003 BEDRIJFSINBRAAK

Zondag tussen 17.00 en 17.30 uur werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Westkade in Sas van Gent.
Er werden enkele drank- en etensautomaten opengebroken en er werd een onbekend geldbedrag gestolen.


O-2292-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

In de Wulfaerstraat in Goes kreeg een 24-jarige automobiliste uit 's-Gravenpolder maandag om 03.00 uur een rijverbod van 1 uur omdat zij teveel gedronken had.

Z-2293-2003 AANRIJDING IN TERNEUZEN
Maandag om 08.05 uur vond in de bocht van de Scheldeboulevard in Terneuzen een aanrijding plaats.
Een 21-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Scheldeboulevard in de richting van de Willem de Zwijgerlaan. Voor de bocht naar rechts week hij uit om een onbekend voertuig links in te halen en overschreed de doorgetrokken streep op de weg. Op dat moment was een tegemoetkomende 48-jarige Terneuzense bestuurster zo dicht genaderd dat een aanrijding ontstond. Beide bestuurders raakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis; de voertuigen raakten zwaar beschadigd.







Politie Zeeland