Amsterdam Oud Zuid


Nieuwe fietsenstalling in De Pijp

Sinds 31 maart is De Pijp weer een fietsenstalling rijker. In de 2e Jacob van Campenstraat 161, naast de Albert Heijn-passage tussen de Gerard Doustraat en de Stadhouderskade, bevindt zich een nieuwe fietsenstalling voor buurtbewoners met plaats voor ongeveer 100 fietsen. De stalling is gerealiseerd met behulp van financiële bijdragen van stadsdeel Amsterdam Oud Zuid en de gemeente Amsterdam.

Lees meer over de passage van de Stadhouderskade naar de Gerard Doustraat.

De fietsenstalling is van buiten duidelijk herkenbaar aan het lichtmetalen fietssymbool aan de gevel. In de stalling kunt u uw fiets in één van de ruime fietsenrekken zetten of kunt u uw fiets ophangen (!) met behulp van een ingenieus ophangsysteem. Hiermee kunt u eenvoudig, snel en zonder inspanning uw fiets veilig ophangen en weer laten zakken als u uw fiets weer nodig hebt. De stalling is voorzien van een stevige deur met slot om ongewenste bezoekers buiten te houden. Binnen is in ruime mate verlichting aanwezig, zodat u ook ´s avonds en ´s nachts veilig uw fiets kunt ophalen of wegzetten.

De fietsenstalling wordt beheerd door BVD Tweewielers, gevestigd in de Albert Heijn-passage. Voor meer informatie over de stalling en de aanschaf van een abonnement kunt u hier terecht. Het telefoonnummer is (020) 470 1318. Als u wilt kunt u dan tevens een instructie krijgen over de werking van het ophangsysteem.

Lees meer over fietsenstallingen in Oud Zuid.