Magnus Holding NV

Unimills besteedt beheer SAP-systemen uit aan Magnus

Unimills heeft het beheer van zijn SAP-systemen uitbesteed aan Magnus. De in Zwijndrecht gevestigde raffinaderij van eetbare oliën heeft met Magnus Systems Support een drie-jaars contract afgesloten voor het technisch en functioneel beheer van de SAP- bedrijfssystemen. Unimills heeft voor Magnus gekozen vanwege de SAP-expertise, de kwaliteit van de aangeboden diensten en de prijs-kwaliteitsverhouding ervan.

Unimills
Unimills is een leverancier van hoogwaardige oliën en vetten aan de voedsel-, diervoeder en technische industrie. Daarnaast produceert Unimills grondstoffen voor emulgatoren en melkvetvervangers, alsmede oliën en vetten voor technische applicaties. Bij Unimills werken 210 mensen; op jaarbasis bedraagt de omzet aan derden 130 miljoen euro. Het bedrijf behoorde voorheen tot het Unilever-concern. Sinds 1 januari 2002 maakt Unimills deel uit van het Maleisische levensmiddelenconcern Golden Hope Plantations.

Magnus
Magnus (www.magnus.com) assisteert ondernemingen bij het structureel verbeteren van bedrijfsprestaties met behulp van IT. Hierbij gaat het om versterking van de positie van ondernemingen in hun waardeketen, verhoging van de klanttevredenheid, verbetering van in- en externe bedrijfsprocessen en kostenefficiënt systeembeheer. De in Naarden gevestigde IT-dienstverlener is opgericht in 1990 en sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.

Contactpersoon pers:
Magnus, Caroline Jooren. Telefoon: (035) 699 60 60; e-mail: c.jooren@nl.magnus.com.

Magnus - IT enabled business performance improvement Visit us at: http://www.magnus.com