Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 7-04-2003 Persberichten district Den Bosch

WINKELDIEF AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 28 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 6 april 2003 omstreeks 17.50 uur aangehouden ivm diefstal van een trui twv EUR 16 uit een winkel aan de Schapenmark te Den Bosch.

AANRIJDING ONDER INVLOED DEN BOSCH

Een 32 jarige automobilist uit Den Bosch is op 6 april 2003 aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol en het veroorzaken van een aanrijding. De man botste omstreeks 17.50 uur op de Sint Teunislaan te Den Bosch achter op een stilstaande politieauto. De twee inzittende politiemensen hielden aan de aanrijding een pijnlijke nek over. Verder raakte niemand gewond. Toen de onder invloed verkerende bestuurder werd aangehouden, begon een 41 jarige vrouw, die bij hem in de auto zat de politiemensen de huid vol te schelden. Hierop is zij ook aangehouden. De vrouw is in de loop van de avond in vrijheid gesteld. De man is ingesloten, omdat hij nog voor EUR 5000 aan boetes had openstaan.

AANRIJDING LETSEL DEN BOSCH

Bij een aanrijding op de Graafseweg - Dr. Poelstraat te Den Bosch op 6 april 2003 omstreeks 19.35 uur zijn vier personen gewond geraakt. Een 18 jarige automobiliste uit Den Bosch verleende geen voorrang aan een 21 jarige automobilist uit Den Bosch. De 18 jarige bestuurster, alsmede drie meisjes ( 16 en 17 jaar) zijn naar het ziekenhuis overgebracht, maar konden na behandeling naar huis.

WONINGBRAND VLIJMEN

Bij een brand in een woning aan de Einsteinlaan te Vlijmen op 7 april 2003 omstreeks 05.50 uur is de bovenverdieping van de woning uitgebrand. De brand is ontstaan nabij een droogtrommel. Brandweer bluste de brand. Woning liep veel rook en waterschade op. Ook een aangrenzende woning liep schade op. Er raakte niemand gewond.

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 40 jarige man uit Vught is op 7 april 2003 omstreeks 10.40 uur aangehouden ivm bedreiging van een 40 jarige man op het GAK-kantoor aan de Europalaan te Den Bosch.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 33 jarige vrouw uit Helmond is op 7 april 2003 aangehouden ivm diefstal van een tijdschrift uit een winkel aan het Stationsplein te Den Bosch.

SNELHEIDSCONTROLE ROSMALEN

Tijdens snelheidscontrole op de Burgemeester Maizaraclaan te Rosmalen zijn 6 bestuurders bekeurd. Max. 50 km. Hoogst gemeten snelheid 69 km. Op de Graafsebaan te Rosmalen zijn 23 bestuurders bekeurd. Max. eveneens 50 km. Hoogst gemeten snelheid 80 km.

DIEFSTAL AUTO DRUNEN

Vanaf de Grotestraat te Drunen is in de nacht van 6 op 7 april 2003 een grijze Opel vectra, kenteken XH-80-TS ontvreemd. In de loop van de ochtend is de auto uitgebrand in Helvoirt aangetroffen.

VERDACHTE TASJESROOF AANGEHOUDEN VLIJMEN

Op 7 april 2003 is een 20 jarige jongen uit Haaren aangehouden ivm tasjesroof, gepleegd op 5 maart 2003 op het Burgemeester van Houtplein te Vlijmen. De jongen beroofde toen een 29 jarige vrouw uit Oudheusden van haar tas.