SNS Reaal Groep

Uitbreiding intermediairs CVB Bank 40 kantoren per jaar

7 april 2003

CVB Bank wil tot 2006 haar intermediairbestand jaarlijks uitbreiden met 40 nieuwe kantoren. In 2005 is er dan een evenwichtige landelijke dekking gerealiseerd van ruim 400 CVB intermediairs. In de eerste drie maanden van dit jaar zijn 10 CVB intermediairs gestart en zijn de gesprekken met tientallen potentiële intermediairs in een vergevorderd stadium tot samenwerken.

'De CVB formule koppelt bancaire knowhow en deskundigheid aan het intermediairkanaal, waarin persoonlijk advies en attente dienstverlening centraal staan. Daar liggen kansen omdat steeds meer bankkantoren dichtgaan. En er is ruimte voor groei, omdat veel van de verzekeringsklanten van het intermediair nog geen bankklant zijn', aldus directeur Alphons van der Voorn. Een CVB intermediair zorgt dichtbij de klant in de buurt voor alle verzekeringen en bankdiensten.

CVB Bank, Dé intermediairbank van Nederland
CVB Bank, onderdeel van SNS Reaal Groep, biedt haar bancaire productenpakket voor de particuliere klant aan via professionele en onafhankelijke intermediairs. Deze staan midden in een gemeenschap, zoals financiële dienstverleners, assurantiekantoren en makelaardijbedrijven. Nu steeds meer banken zich terugtrekken uit plaatsen en wijken, brengt zij de 'bank' terug in woonplaatsen om klanten te bedienen die een persoonlijk financieel adviseur in de buurt wensen. Kenmerkend is dat CVB Bank de moderne producten van een professionele bank combineert met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur. Momenteel zijn er ruim 300 samenwerkende CVB intermediairs in Nederland.