SNT GROUP N.V.

SNT draagt de heer van Slingelandt voor als commissaris

Zoetermeer, 9 april 2003. De Raad van Commissarissen van SNT Group N.V. maakt bekend drs. D.J.M.G. baron van Slingelandt voor te dragen aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders ter benoeming tot commissaris van SNT Group N.V..

De heer van Slingelandt (1946) is lid van de Raad van Bestuur van Rabobank Nederland en tevens voorzitter van de Managing Board van Rabobank International. Daarnaast is de heer Van Slingelandt voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rabo Securities, RIAS, Interpolis, plaatsvervangend voorzitter van de Raad van Commissarissen van Bank Sarasin & Cie en lid van de Raad van Commissarissen van Schretlen.

De heer Van Slingelandt wordt voorgedragen als commissaris ter invulling van de vacature die ontstaat doordat de heer Prof. drs J.Wessel Ganzevoort volgens rooster met ingang van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 25 april 2003 aftreedt als commissaris van SNT Group N.V.. Als voorzitter van de Raad van Commissarissen is Wessel Ganzevoort nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en internationale expansie van SNT Group. SNT is de heer Ganzevoort zeer erkentelijk voor zijn inzet en betrokkenheid. De heer drs. Rob J.N. Abrahamsen, oud CFO van KLM en sinds april 2002 lid van de Raad van Commissarissen van SNT, neemt het voorzitterschap van de heer Ganzevoort over. Na instemming van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders met de voordracht van de heer Van Slingelandt, zal de Raad van Commissarissen van SNT vanaf 25 april bestaan uit de heer drs .Rob J.N. Abrahamsen (voorzitter), de heer ir. Paul P. 't Hoen (vice voorzitter), de heer drs Rob G. J. Langezaal, de heer Cees H.W.M. van den Heijkant MBA, en drs. (Rik) D.J.M.G. baron van Slingelandt.

Aandeelhouders van SNT die de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 25 april 2003 wensen bij te wonen en/of de agenda en vergaderstukken wensen te ontvangen, worden voor meer informatie verwezen naar de advertentie tot oproep van deze vergadering, die vandaag in het Financiële Dagblad en Officiële Prijs Courant is gepubliceerd.

Einde bericht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne de Graaf, tijdens kantooruren op telefoon 00 31 79 368 69 00 of fax 00 31 79 368 51 94. Buiten kantooruren op 00 31 6 22 39 55 89. E-mail adegraaf@snt.com. Onze adresgegevens zijn: Koraalrood 70, 2718 SC Zoetermeer, Postbus 182, 2700 AD Zoetermeer.

SNT Groep NV

09 apr 03 09:05