Politie Hollands Midden
Datum: 9 april 2003

(


Aanrijding Noordwijk

Een 25-jarige vrouw uit Noordwijk werd op dinsdag 8 april rond 21.45 uur op de Provinciale weg N206 op haar fiets aangereden door een passerende automobilist. De vrouw reed zonder licht over de voor fietsers verboden weg. Zij verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC. De politie liet daar van haar een bloedproef afnemen.

Doorrijden na ongeval Leiden
Een fietster uit Leiden is op dinsdag 8 april omstreeks 12.15 uur door een nog onbekende taxichauffeur aangereden. De chauffeur die in een witte taxi reed is hierna doorgereden. De vrouw werd in de bocht bij de busbaan op de Diamantlaan nabij de Doctor Lelylaan aangereden en gevallen met de fiets. De taxi is vervolgens over de busbaan richting de Doctor Lelylaan gereden. Op deze weg sloeg hij rechtsaf en reed hij richting de Haagweg. De politie is op zoek naar getuigen, met name naar de personen die bij de bushalte stonden toen de vrouw werd aangereden. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief).


Inbraak in woning Leiden

Op klaarlichte dag van dinsdag 8 april werd er ingebroken in een woning aan de Vestestraat. Vermoedelijk wist men de woning binnen te komen door het slot weg te drukken. Uit de woning is een geldkistje, een bankpas en zijn sieraden gestolen.


Onder invloed rijden Alphen aan den Rijn

De politie hield op woensdag 9 april rond 01.00 uur op de Emmalaan een 37-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn aan. De man verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. De uitslag van de ademanalyse was 430 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet.) De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.


Onder invloed rijden Gouda

De politie hield op woensdag 9 april rond 03.40 uur op de Goejanverwelledijk een 39-jarige automobilist uit Stolwijk aan. De man verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. De uitslag van de ademanalyse was 505 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet) De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.


Bodegraafse overleden na ongeval Schoonhoven

Een 21-jarige Bodegraafse is op dinsdag 8 april in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een ongeval op maandag 7 april. De vrouw en haar 73-jarige vader kregen op maandag
7 april op de Lopikkerweg in Schoonhoven een ongeval met de brommobiel dat door de invalide man werd bestuurd. Vermoedelijk is de man bij het achteruit rijden tegen een paal nabij een stenenbruggetje gereden. De brommobiel kwam hierbij in het water terecht.De 73-jarige man overleed in de loop van de ochtend van maandag 7 april in een ziekenhuis in Rotterdam.




Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --