Gemeente Leeuwarden

Verloting vrije woningbouwkavels in Zuiderburen

Woningbouwkavels Op woensdag 9 april vindt in de Stadsschouwburg de Harmonie (Ruiterskwartier 4, Leeuwarden) vanaf 16.15 uur de verloting plaats van 40 vrije kavels in de derde fase van Zuiderburen. Deze kavels liggen op het vierde 'eiland' (vanaf boven geteld) van de derde fase op het schiereiland Moleplaat. Zeer bijzonder is dat voor een groot deel van deze kavels nauwelijks welstandsrichtlijnen zullen gelden.

Inschrijven voor deze verloting is alleen mogelijk door op woensdag 9 april a.s. tussen 15.45 uur en 16.15 uur het benodigde inschrijfformulier in een, door de gemeente Leeuwarden ter plekke beschikbaar gestelde, enveloppe te deponeren in een afgesloten verlotingsbus in de Deloitte en Touche-zaal van Stadsschouwburg de Harmonie

Voor meer informatie over deze kavels en de verloting kunt u op vrijdag 4 en zaterdag 5 april terecht in het Informatiecentrum in Zuiderburen. Ook kunt u voor meer informatie of het aanvragen van een inschrijfformulier terecht bij dhr. S. A. Hollander, Gemeente Leeuwarden (tel. 058-233 8825 of e-mail shollander@leeuwarden.nl).

Het Informatiecentrum, gevestigd aan het Hop 2 te Zuiderburen, is op vrijdag 4 april geopend vanaf 13.30 tot 17.00 en op zaterdag 5 april van 13.00 tot 16.00.