Gemeente Wassenaar

Dictee alleen voor Wassenaarders
28-03-2003

Twee jaar is de Wethouder Huibregtseschool succesrijk gestart met de organisatie van het Groot Wassenaers Dictee. Dit in navolging van het Groot Nederlands Dictee der Nederlands Taal dat elk jaar rond december wordt georganiseerd in de Haagse Ridderzaal, waarbij een aantal bekende en minder bekende mensen wordt uitgenodigd. Dit jaar zal op woensdagavond 09 april voor de derde maal het Wassenaers dictee worden georganiseerd.

Niet enkel voor genodigden maar ook toegankelijk voor alle Wassenaarders. Wij willen voortaan een zo breed mogelijk publiek in de gelegenheid stellen mee te doen. De inhoud van het dictee gaat over actuele Wassenaarse zaken en is voor iedereen goed te maken.

Terwijl het dictee nagekeken wordt door de juryleden, kunt u onder het genot van een drankje en een hapje gezellig met elkaar napraten. Op een groot scherm verschijnt dan de juiste schrijfwijze. Na afloop van het dictee ontvangt u het gecorrigeerde exemplaar persoonlijk retour. Alleen de winnaar met het minste aantal fouten wordt bekendgemaakt.

Vorig jaar heeft een raadslid van onze gemeente het dictee gewonnen. Wij zouden het erg leuk vinden ook dit jaar weer een aantal inwoners, raadsleden en wethouders van de gemeente Wassenaar te mogen begroeten.

Wij dagen u uit om aanwezig te zijn en het dictee mee te schrijven. In verband met de noodzakelijke onkosten vragen wij u een geringe vergoeding van 2 Euro inschrijfgeld. U kunt dit bedrag bij uw inschrijfformulier zenden naar de organisatie van het dictee of tegelijkertijd overmaken op girorekeningnummer 1016001 t.n.v. Weth. Huibregtseschool te Wassenaar. Uw inschrijving moet uiterlijk 07 april 2003 bij ons binnen zijn. Na ontvangst van uw inschrijfformulier ontvangt u van de organisatie een bevestiging en de overige wetenswaardigheden.

Wij hopen op een overweldigend deelnemersaanbod en verwelkomen u of één van uw collega´s graag.

---

Antwoordstrook

Ondergetekende deelt mede dat hij/zij deelneemt aan het Groot Wassenaers Dictee op woensdagavond 09 april (aanvang 19.30 uur) op de Wethouder Huibregtseschool, Burmanlaan 71 te Wassenaar. De onkosten van 2 per persoon worden door mij per giro overgemaakt.

Naam/namen:
Adres:
Pc en woonplaats:
Telefoonnummer:

Handtekening:

Deze zenden (of in de brievenbus doen) aan Groot Wassenaers Dictee, p/a Wethouder Huibregtseschool, Burmanlaan 71, 2241 JE Wassenaar. E-mail: directie@wethouderhuibregtseschool.nl