Ingezonden persbericht

Beste idee tunnel IJsselallee

Inwoners van Zwolle die een goed idee hebben om de verkeersoverlast te beperken als gevolg van het werk aan de tunnel in de IJsselallee, maken kans op een parachutesprong onder begeleiding.

De werkzaamheden aan de tunnel in de IJsselallee duren van eind april tot november 2003. Gedurende die gehele periode krijgt het verkeer op de IJsselallee te maken met minder rijstroken, verkeersomleidingen en vertragingen. Ook het verkeer op andere plekken in en om de stad zal last hebben van de werkzaamheden.

Beste idee
Iedereen kan meehelpen deze overlast zoveel mogelijk binnen de perken te houden, door bijvoorbeeld de fiets te nemen, te carpoolen, of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Maar er zijn vast mensen met mooiere, fantasierijkere ideeën om de verkeersdrukte te beperken. Daarom schrijft de gemeente een prijsvraag uit. De vier beste inzendingen winnen een parachutesprong boven Zwolle met een ervaren parachutist van Airboss (www.airboss.nl).

Meedoen
Mensen kunnen hun idee opsturen naar de Gemeente Zwolle, Afdeling Communicatie, Antwoordnummer 119, 8000 VB Zwolle, onder vermelding van 'Beste Idee Tunnel IJsselallee' (postzegel niet nodig). Inzenden kan tot uiterlijk 22 april 2003.


---