Cardio Control NV

Welch Allyn verlengt aanmeldingstermijn inzake bod op Cardio Control

Persbericht 9 April 2003

In vervolg op de gezamenlijk door Welch Allyn International Holdings, Inc. (Welch Allyn) en Cardio Control N.V. (Cardio Control) op 28 februari 2003 gedane publieke mededeling en het biedingsbericht van 28 februari 2003 (het Biedingsbericht) aangaande het openbaar bod (het Bod) op alle uitstaande gewone aandelen Cardio Control N.V. (Gewone Aandelen Cardio Control), maakt Welch Allyn bekend dat per de sluiting van de aanmeldingstermijn op vrijdag 4 april 2003 er 2.865.812 Gewone Aandelen Cardio Control waren aangemeld onder het Bod hetgeen gelijkstaat aan 94,0% van alle geplaatste Gewone Aandelen Cardio Control. Momenteel houdt Welch Allyn direct of indirect geen Gewone Aandelen Cardio Control.

Gegeven dat de in paragraaf 4.3 onder (a) van het Biedingsbericht opgenomen voorwaarde van het Bod (nl. dat het aantal onder het Bod aangemelde Gewone Aandelen Cardio Control, tezamen met de aandelen die direct of indirect door Welch Allyn voor eigen rekening werden gehouden per de sluiting van de aanmeldingstermijn, ten minste 95% van alle geplaatste Gewone Aandelen Cardio Control vertegenwoordigen) nog niet is vervuld, verlengt Welch Allyn de aanmeldingstermijn tot en met vrijdag 25 april 2003, 15.00 uur Centraal Europese Tijd. Houders van Gewone Aandelen Cardio Control die hun Gewone Aandelen Cardio Control nog niet hebben aangemeld, zijn derhalve in de gelegenheid om hun aandelen alsnog aan te melden gedurende de vorenbedoelde verlengde aanmeldingstermijn, zulks op dezelfde wijze en onder dezelfde voorwaarden als opgenomen in het Biedingsbericht. Welch Allyn zal zo spoedig mogelijk na sluiting van de verlengde aanmeldingstermijn, doch uiterlijk op maandag 5 mei 2003, bekendmaken of het Bod al dan niet gestand wordt gedaan.

Dit is een publieke mededeling als bedoeld in artikel 9o, lid 5 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.
Voor meer inlichtingen:

Cardio Control NV
Afdeling Investor Relations
Mercuriusweg 1
2624 BC Delft

Inlichtingen: 015-750.5000
Fax : 015-750.5050
E-mail: info@cardiocontrol.com
Web : www.cardiocontrol.com

©2003 | Cardio Control NV | Mercuriusweg 1 | 2624 BC Delft | e-mail info@cardiocontrol.com

Alle informatie op deze site is alleen voor informatieve doeleinden. Cardio Control is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onnauwkeurigheden wat de inhoud betreft, noch voor daar uit voortvloeiende gebeurtenissen. webmaster@cardiocontrol.com | Webdesign: www.have.nl