Gemeente Breukelen


INSPRAAK VERVANGEN BEDRIJFSWONING SCHEENDIJK 24 IN BREUKELEN Door van Heusden Watersport bv is een bouwaanvraag ingediend voor het vervangen van de bedrijfswoning op het perceel Scheendijk 24 in Breukelen. De vervanging is op basis van het geldende uitbreidingsplan in onderdelen voor een gedeelte van het Plassengebied ten oosten van de kom niet mogelijk. Medewerking is alleen mogelijk door het verlenen van vrijstelling met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

De stukken kunnen van 15 april t/m 12 mei maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur worden ingezien bij de sector Grondgebied aan de Dannestraat 3 in Breukelen. Als u ´s middags wilt komen gelieve hiervoor een afspraak te maken.

Reacties:

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke of rechtspersonen hun mening mondeling of schriftelijk uiten. Schriftelijke reacties kunnen vóór 13 mei 2003 worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 116, 3620 AC in Breukelen.

Geïnteresseerden zijn daarnaast ook welkom om op 24 april 2003 om 16.00 uur op de locatie Dannestraat met de vertegenwoordiger van het gemeentebestuur over de plannen te komen praten.