De Unie


CGE&Y: De Unie start kadergroep

9 april 2003 - Bij deze wil ik geĂŻnteresseerde leden uitnodigen zich aan te melden voor de nieuw op te richten kadergroep CGE&Y van De Unie. De Unie wil graag met de OR in gesprek.

Deze kadergroep zal gaan bestaan uit een aantal Unie-leden, werkzaam bij CGE&Y, die betrokken zijn bij het bedrijf en tevens De Unie een warm hart toedragen. De kadergroep zal in principe 2 tot 4 keer per jaar bijeenkomen om te praten over algemene ontwikkelingen binnen CGE&Y (en binnen de ICT-sector in het algemeen). Hiermee beogen wij als vakorganisatie adequaat de belangen van onze leden binnen het bedrijf te kunnen behartigen. Ook vergroot dit de mogelijkheid snel te kunnen inspelen op relevante ontwikkelingen.

Stel dat er bij CGE&Y toch een reorganisatie aan de orde zou komen, dan speelt de kadergroep daar als informant en contactpersoon van De Unie een belangrijke rol bij. Mocht een dergelijke situatie zich voordoen, dan kan de kadergroep uiteraard ook vaker bij elkaar komen. De bijeenkomsten van de kadergroep zullen in principe aan het eind van de middag/begin van de avond plaatsvinden op het (nieuwe) hoofdkantoor van De Unie in Culemborg.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar ict@unie.nl (graag voor vrijdag 18 april aanstaande).
De eerste bijeenkomst van de kadergroep vindt plaats op donderdag 8 mei, van 18.00 tot 20.00 uur.
Mocht u nadere informatie wensen over kaderlidmaatschap, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met ondergetekende via 0345-851098

Tenslotte kan ik u nog mededelen dat ik inmiddels, mede namens de collega-vakorganisaties, de OR van CGE&Y heb verzocht met ons een gesprek te voeren. Dit gesprek biedt ons en de OR de gelegenheid over en weer kennis met elkaar te maken. Daarbij kunnen wij spreken over de rollen van zowel vakorganisaties als OR binnen CGE&Y.

Ik houd u op de hoogte en zie graag enthousiaste reacties op mijn oproep om kaderlid te worden tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Babet Hendriks
Bestuurder

* Intropagina ICT

woensdag, 9 april 2003