LTO Nederland

Jaarlijkse NLTO-reizen voor leden en hun partners

Met de NLTO op reis

Zondag 9 maart 2003 - Ook dit jaar zet de NLTO de goede traditie voort om een aantal reizen voor leden en hun partners te organiseren. Voor dit jaar zijn er vijf reizen gepland.

- Een achtdaagse vliegreis naar Cyprus

- Een twaalfdaagse vliegries naar Zuid-Afrika
- Een achtdaagse vliegreis naar Noord-Portugal
- Een tiendaagse vliegreis naar Italië

- Een vijfdaagse touringcarreis naar Vlaanderen
De reizen worden uitgevoerd per luxe touringcar. De vliegreizen gaan per lijndienst van KLM naar Zuid-Afrika, van Alitalia naar Italië, van Transavia naar Portugal en van Cyprus Airways naar Cyprus. Natuurlijk gaat er op alle reizen ervaren reisleiding mee. Omdat veel van onze gasten in het bezit zijn van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering, hebben wij er voor gekozen de verzekeringen niet meer inclusief te maken.
Bij reservering kunnen natuurlijk altijd verzekeringen worden afgesloten en wellicht blijkt ook voor u een doorlopende verzekering voordeliger te zijn.

De reizen worden georganiseerd door de traditionele partner Reisburo Rottink Harmanni in samenwerking met Agro Reizen, de gezamenlijke reisorganisatie van de LTO-organisaties.

Reserveringen kunnen alleen telefonisch bij Agro Reizen worden gemaakt van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17.30 uur via het telefoonnummer (026) 351 20 87.

(Auteur: NLTO Communicatie)