Grafinet


Persbericht 9 april 2003

KVGO DIENSTENCENTRUM OP DE GRAFIVAK

Het KVGO Dienstencentrum, de SIMZ en de Stichting Certificatie GrafiMedia (SCGM) zijn op de Grafivak, standnummer 02.247, vertegenwoordigd.

Het KVGO Dienstencentrum is het adviesbureau dat ondersteuning op maat geeft voor ondernemingen in de Grafimedia branche. Op de terreinen Techniek en Productie, Marketing, Personeel, Financiën en Management hebben wij diverse publicaties, internetapplicaties uitgegeven en geven wij persoonlijk advies.

De Stichting Interne MilieuZorg (SIMZ) geeft advies aan grafimedia bedrijven op het terrein van milieuzorg en arbozorg.

De Stichting Certificatie GrafiMedia branche (SCGM) neemt audits af en certificeert ondernemingen met het branche-erkende Grafimedia Milieuzorgcertificaat en Grafimedia Kwaliteitszorgcertificaat.

Naast het overzicht van de bestaande producten en diensten kan er op de stand online via de websites worden ingelogd op de diverse internetapplicaties, zoals de kostprijsmodule, de internetchecklists van milieu, arbo en kwaliteit, online conjunctuuronderzoek en financiële benchmarking. Extra aandacht is er voor de door ons ontwikkelde online arbo-instrumenten zoals de digitale arborisico-inventarisatie en evaluatie (RIE).

Op woensdag 14 mei zal 's middags de uitreiking plaatsvinden van het Gouden Z Winnaarsboek 2002.

Op donderdag 15 mei zal 's middags het Grafimedia milieuzorgstempel en certificaat worden uitgereikt aan die bedrijven die de audit van de SCGM met goed resultaat hebben afgesloten.
---