Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 9-04-2003 Persbericht district Aa & Dommel

GORDELCONTROLE, Helvoirt

Dinsdagmiddag is een gordelcontrole gehouden op de Molenstraat in Helvoirt. Bij deze controle werden 13 personen bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden.

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdag is snelheidscontrole gehouden op de Torenstraat in Helvoirt. Op deze weg waar 30 km/u gereden mag worden, werden 362 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 90 meer dan 10 km/u te hard. De hoogste snelheid was 54 km/u.


--------- Ook in Gemonde op de Sint Lambertusweg werd in de 30 km zone snelheidscontrole gehouden. Hier werden 205 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 61 meer dan 10 km/u te hard reden. De hoogste snelheid was 58 km/u.

VEEL BEKEURINGEN VOOR ONTWIJKEN FILE, Vught Woensdagmorgen zijn 15 automobilisten bekeurd omdat ze om de file op de A2 ter hoogte van Vught een stukje probeerden te ontwijken, door de afslag Vught nemen en vervolgens weer de A2 op te rijden.

VERKEERSCONTROLE, Boxtel

Woensdagmorgen zijn door de politie van het team Boxtel op verschillende plaatsen in Boxtel verkeerscontroles gehouden. Er werden 14 personen bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden. Op de kruising Molenstraat - Baroniestraat werden 6 personen bekeurd omdat ze door rood licht reden en een bromfietser werd bekeurd omdat hij geen helm droeg.