Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 9-04-2003 Persbericht district Den Bosch

GORDELCONTROLE, Drunen

Dinsdagmiddag is een gordelcontrole gehouden op de Eindstraat in Drunen, hierbij zijn 10 personen bekeurd omdat ze autogordel niet om hadden.

AUTO EN RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is een 21-jarige man uit Drunen bekeurd. Hij reed met een snelheid van 140 km/u over de Zandzuigerstraat in `s-Hertogenbosch. Op deze weg mag 50 km/u gereden worden. Gezien de hoge snelheid werd het rijbewijs van de man ingevorderd en zijn auto inbeslaggenomen.

SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Woensdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Vlijmenseweg in `s-Hertogenbosch. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 1570 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 303 bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 97 km/u.


----------- Op de Helftheuvel weg werden dezelfde morgen 610 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 152 te hard. De hoogste snelheid hier was 83 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.


---------- Ook op de Hambakenweg is snelheidscontrole gehouden. Hierbij werden 352 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 180 te hard reden. De hoogste snelheid was 96 km/u, terwijl 50 km/u is toegestaan.