Politie Gelderland-Zuid







Mr. Van Coothlaan 45,
Postbus 11, 6600 AA Wijchen
Telefoonnummer (024) 648 77 42
Faxnummer (024) 648 77 89






Datum Woensdag 9 april



DISTRICT STAD NIJMEGEN



Auto's gestolen

Vanaf de 16de straat Horstacker is in de nacht van maandag op dinsdag een zwarte Opel Omega met het kenteken ZH-35-DN gestolen. Aangifte deed de 40-jarige eigenaar uit Nijmegen.
Vanaf de Montessorilaan is gisteren een groene Nissan Sunny met het kenteken GR-ZB-35 gestolen. Aangifte deed een 28-jarige inwoonster van Cuijk


Ongevallen met letsel

Gistermiddag is op de Marialaan een aanrijding ontstaan tussen een 32-jarige automobilist uit Gaanderen en een 15-jarige fietster uit Beuningen. De automobilist had zijn auto geparkeerd aan de Marialaan. Toen hij het portier opende, reed de Beuningese voorbij en botste tegen het portier. Hierdoor kwam zij ten val. De Beuningse heeft door de val letsel aan haar linker been en hoofd opgelopen. Zij is voor behandeling overgebracht naar het Radboud.


Man aangehouden voor in bezit hebben harddrugs

Gisteravond is op de Heselaan een 28-jarige inwoner van Nijkerk aangehouden. De politie vermoedde dat de man drugs in zijn bezit had. De man is overgebracht naar het politiebureau waar bleek dat hij 27 bolletjes met cocaïne en een bolletje heroïne bij zich had. De drugs zijn in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


Woninginbraak

Gisteren is in een woning aan de Vossenlaan ingebroken. Vermoedelijk zijn de dieven de woning binnengekomen door een ruit te vernielen. Uit de woning is serviesgoed weggenomen. Aangifte deed de 88-jarige bewoonster.


Bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan de Koninginnelaan is afgelopen nacht ingebroken. Door een ruit te vernielen zijn de dieven het pand binnengekomen. Uit het pand is geld gestolen. Aangifte deed44-jarige eigenaar.


DISTRICT TWEESTROMENLAND





Wijchen- ongeval met letsel

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de A326 een 32-jarige automobilist uit Roosendaal door onbekende oorzaak tegen de vangrail, middengeleider, van de weg gebotst. Vervolgens kwam de auto aan de andere kant van de weg tegen een verkeersbord tot stilstand. Door de aanrijding heeft de automobilist letsel aan zijn hoofd opgelopen.


Wijchen- woninginbraak

In een woning aan de Ringlaan is vandaag ingebroken. De dieven zijn via een deur de woning binnengekomen. Uit de woning is onder meer een portemonnee gestolen. Aangifte deed de 74-jarige bewoner.


Berg en Dal- bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan de Oude Kleefsebaan is afgelopen nacht ingebroken. Vermoedelijk zijn de dieven het pand binnengekomen door een ruit te vernielen. Uit het bedrijf is geld gestolen. Aangifte deed de 45-jarige bedrijfseigenaar.


DISTRICT DE WAARDEN



Geldermalsen- woninginbraak

In een woning aan de Coreanna is afgelopen nacht ingebroken. Vermoedelijk hebben de dieven een raam verbroken waarna zij de woning zijn binnengekomen. Uit de woning is de autosleutel weggenomen waarna de auto van de bewoner, een Mercedes, is gestolen. De 41-jarige bewoner deed aangifte.


Ammerzoden- inbraken in auto's

Afgelopen nacht zijn in Ammerzoden een zestal auto's opengebroken. De auto's stonden onder andere geparkeerd aan de Wellsedam, de Drecht en de Langehof. Uit de auto's is onder andere audioapparatuur gestolen. De eigenaren zullen nog aangifte doen.


Geldermalsen- inbreker aangehouden

Vanochtend is aan de Genteldijk een 35-jarige inwoner van Tiel aangehouden. De man wordt verdacht van het inbreken in diverse auto's. De politie kreeg de melding dat in auto's die aan de Genteldijk geparkeerd stonden, werd ingebroken. Ter plaatse gekomen vertelde een getuige in welke richting de man was gelopen. Een diensthond werd ingezet om het spoor van de verdachte te volgen en de man kon worden aangehouden. Bij de aanhouding is de man door de diensthond gebeten. De man is overgebracht naar het politiebureau.


Kerkdriel- auto gestolen

Afgelopen nacht is vanaf de Beatrixstraat een witte Opel Kadett met het kenteken XY-51-PX gestolen. Aangifte deed de 21-jarige eigenaar uit Kerkdriel.



Brenda van der Pal; GSM 06- 53 22 01 57/ afdeling Communicatie
Politie Gelderland-Zuid, Mr. Van Coothlaan 45, Postbus 11, 6600 AA Wijchen Telefoonnummer (024) 648 77 42 Faxnummer (024) 648 77 89 ---- --