Politie Zeeland


W-2358-2003 EENZIJDIG ONGEVAL DOMBURG
Op de Brouwerijweg te Domburg heeft vanmiddag rond 16.55 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Een 31-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Brouwerijweg komende uit de richting van Domburg en gaande in de richting van Aagtekerke.
Door onbekende redenen is hij in de berm terechtgekomen en heeft hij de macht over het stuur verloren. De auto is aan de linkerzijde van de weg op z'n dak tot stilstand gekomen.
De bestuurder zat met zijn benen onder het stuur bekneld en werd door de brandweer losgeknipt. Vervolgens werd hij met vermoedelijk beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hier bleek hij geen letsel te hebben, maar werd per observatie opgenomen.
De auto is total loss.

O-2359-2003 DIEFSTAL GELUIDSAPPARATUUR
In de nacht van dinsdag op woensdag werd er in 's-Heer Abtskerke in 3 auto's ingebroken, er werd enkel geluidsapparatuur weggenomen.
Betreffende twee auto's geparkeerd in de Van de Plasschestraat en een auto aan de Polderweg.
De toegang tot de auto's werd geforceerd.

Z-2360-2003 BRAND IN OUDE OPSLAGPLAATS
Woensdag omstreeks 16.00 uur heeft er in een oude opslagplaats aan de Prinsenkade te Sas van Gent brand gewoed.
De brand die vermoedelijk door brandstichting ontstond werd door de brandweer geblust.

Z-2361-2003 AANRIJDING MET GEWONDEN HEIKANT
Bij een aanrijding in de Schoolstraat te Heikant woensdag rond 17.25 uur 3 personen gewond geraakt.
Een 23-jarige automobiliste uit Axel reed over de Pastoor Doensstraat komende uit de richting van de Polenlaan en sloeg linksaf de Schoolstraat in, gaande in de richting van de Julianastraat. Hier kwam zij in botsing met de van rechtskomende 46-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst. De 46-jarige vrouw klaagde over pijn in haar nek, in haar auto zaten tevens 3 jongens van 6,7 en 8 jaar allen uit de gemeente Hulst. De 8-jarige jongen had een bloedneus en een tand door zijn lip, de 6-jarige jongen had zware hoofdpijn.
De 23-jarige vrouw bleef ongedeerd, tevens een 2-jarig ventje uit Axel die bij haar in de auto zat. Beide voertuigen raakte beschadigd.

Z-2362-2003 HENNEPKWEKERIJ IN VOGELWAARDE ONTMANTELD
In een woning aan de Olmenstraat te Vogelwaarde werd dinsdag omstreeks 12.35 uur een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld.
De hennepkwekerij bestaande uit 152 hennepplanten en de benodigde apparatuur werd inbeslaggenomen.
De politie heeft de zaak in onderzoek en (nog) geen aanhoudingen verricht.





Politie Zeeland