PLAYCOLLECTIVE

Het Gaat Zo Slecht Nog Niet! zoekt redactionele bijstand

Lever goed nieuws aan en wordt ambassadeur van Het Gaat Zo Slecht Nog Niet!. Deze oproep doet de gelijknamige stichting aan redacties van kranten en tijdschriften, freelance journalisten en andere schrijvers. Alle nieuwsberichten met een positieve lading worden geplaatst op www.hetgaatzoslechtnogniet.nl. Op die manier steken ze samen een hart onder de riem van ondernemend Nederland.

Deze oproep zal uiteindelijk zorgen voor voordeel voor alle partijen. Zo kunnen kranten- of tijdschriftredacties als partner meer voordeel uit dit concept halen door het thema Het Gaat Zo Slecht Nog Niet! in hun uitgave terug te laten keren. En hebben freelancers en andere schrijvers de mogelijkheid om aan de hand van dit initiatief leuke, interessante contacten te leggen en te onderhouden.

Wat steekt erachter?
Omdat 2002 voor een aantal ondernemers een jaar met tegenvallende resultaten was, is het tijd de zaken eens van de andere kant te bekijken. Om deze gedachte kracht bij te zetten, riep PLAYcollective het concept en de stichting Het Gaat Zo Slecht Nog Niet! in het leven. Het doel: ondernemend Nederland een goed begin van de dag bezorgen. Hoe? Door elkaar te inspireren en motiveren.

Om dit initiatief tot een succes te maken is het van belang de bijbehorende site www.hetgaatzoslechtnogniet.nl dynamisch te houden. Een dagelijkse portie positieve berichten is nodig om de spil van de site, het onderdeel Goed Nieuws, te vullen. Deze taak rust nu op de schouders van PLAYcollective. Een klus die we maar net aankunnen. Daarom kunnen we wel wat redactionele hulp gebruiken.

GeĂŻnteresseerd? Meer weten?
Stichting Het Gaat Zo Slecht Nog Niet!
Hoofdredacteur Okke Wiarda
Maerten van Heemskerckstraat 25j
Postbus 2038, 2002 CA Haarlem
T 023 525 26 40
F 023 544 39 38
M 06 524300 11
Email: okke@hetgaatzoslechtnogniet.nl

10 apr 03 08:01