Technische Universiteit Delft

Studium Generale over Chaosmanagement

10 april 2003 | 13.00 uur

Is je studie een complete chaos? Wanhoop niet. Ingenieurs mogen dan gewoon zijn te denken in lineaire oplossingsstrategieën, de werkelijkheid is zo niet weerbarstiger dan wel chaotischer. Wil je meer weten over de ontwikkeling van hard naar creatief studeren en nieuwe manieren en culturen van werken? Je beeld van organisatieprocessen verbreden via begrippen als chaos, toeval, discontinuïteit en postmoderniteit? Schrijf je dan in voor de workshop 'Build it ®' en doorbreek je lineaire wereldbeeld. Zowel het 'managen' van een organisatie als van (je afstudeer/promotie-)onderzoek komt middels deze workshop in een verrassend perspectief te staan.

Ir. Arjen Hoek (consultant) werkt voornamelijk in verandertrajecten, van ontwikkelings- tot uitvoeringsfase, in rollen van manager tot coach, adviseur tot onderzoeker, is lid van het KIVI en onder andere opdrachtverlener aan Rotterdam School of Management en Nijenrode. Maximaal aantal deelnemers: 15. Kosten voor studenten en aio's slechts 15 euro; medewerkers betalen 30 euro; overigen 45 euro. Reserveren via 015-2785235, betalen per giro (gironummer 5233974 t.n.v. Studium Generale). Je bent pas ingeschreven als je betaling ontvangen is.

How to bluff your way in the secret life of everything you always wanted to know about.....
Elke maandagavond, 20.15 uur, Speakers, Burgwal 45-49, 2601 DC Delft, 015-2124446

Moet je vaak verstek laten gaan bij onderwerpen die niet over je eigen vakgebied gaan? Denk je bij romantiek alleen aan een bos rozen waarmee je je geliefde op Delft NS verwelkomt en heb je niet in de gaten dat jij meer geurt dan je bloemen? Associeer je Machiavelli met een exquis Italiaans gerecht? Of heb je de moed opgegeven om een hedendaagse da Vinci, een echte uomo universale te worden? Neem dan veertien maandagavonden vrijaf en kom naar de apotheose van dit seizoen: Alles wat je altijd al hebt willen weten over ALLES! Voortaan voor jou geen gelegenheid meer waar je met een mond vol tanden staat. Integendeel. Bluff your way in!


---
Maarten van der Sanden
Wetenschapsvoorlichter
Universiteitsdienst TU Delft /
Dir. Marketing & Communicatie
tel.: +31 15 2785454
fax: +31 15 2781855
GSM: +31 (0)6 20408176

---