KNMG

Districtsbijeenkomsten Z-O Brabant 'Arts zijn in Suriname' 10 april 2003

Dit jaar biedt KNMG District XXIII Zuid Oost Brabant u een bijzonder programma bestaande uit vier bijeenkomsten op 10 april, 5 juni, 11 september en 11 december 2003.

Als arts hebben wij volop te maken met internationale aspecten in ons werk. Patiënten die uit het buitenland hierheen komen, artsen die naar het buitenland gaan, of juist wel of niet uit het buitenland hierheen komen en de migratie van kennis en (grondstoffen voor) medicijnen. Daarom kozen wij het jaarthema: Arts in the Global Village. Via vier bijeenkomsten in 2003 laten wij u graag kennismaken met een pallet aan internationale mogelijkheden, kansen en bedreigingen. Samen met collega-artsen kunt u zich verdiepen in de thema's of met elkaar op bijzondere interactieve wijze in debat gaan op de avonden die speciaal voor KNMG-leden in de regio Zuid-Oost Brabant dit jaar worden georganiseerd.

1e bijeenkomst: Arts zijn in Suriname, donderdag 10 april 2003

Jan Spreeuwel, bestuurslid van ons District, arts, inspireert u met zijn boeiende ervaring met gezondheidszorg in Suriname. Wat kunt u ervan leren voor uw eigen behandeling van allochtonen in uw eigen praktijk?

Een exclusief arrangement voor 60 bestaande uit:

Welkomstdrankje
Aperitief met amuse
2-gangen diner
2 glazen huiswijn
koffie met friandises

Inloop vanaf 18.00 uur, start programma 18.30 uur.

Locatie: de Karpendonkse Hoeve
Sumatralaan 3
5631 AA EINDHOVEN

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door u online in te schrijven via het onderstaande webformulier. Bij deze bijeenkomst is het mogelijk uw partner in te schrijven.Er zijn een beperkt aantal plaatsen per bijeenkomst beschikbaar. De toekenning hiervan vindt plaats op volgorde van binnenkomst en betaling. Indien een bijeenkomst volgeboekt is, plaatsen wij u op een wachtlijst. Mocht er onverhoopt geen plaats zijn, dan heeft u in ieder geval voorrang op inschrijving bij de eerstvolgende bijeenkomst.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met de KNMG Conference Unit, telefoon: 030 28 23 391, e-mail; conference-unit@fed.knmg.nl. Meer informatie over de locaties vindt u op: www.karpendonksehoeve.nl

Maximum aantal deelnemers: 60 personen.

Naam: ________________________________________
Man/Vrouw:
Adres: ________________________________________ Postcode en woonplaats: ________________________________________ Telefoon: ________________________________________ E-mail: ________________________________________ Inschrijving partner:
(_) Ja
verzend