EVD

Seminar Luchthavenprojecten in Centraal- en Oost-Europa, 10 april 2003

---

In Centraal- en Oost-Europa wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een goede luchthaveninfrastructuur. Verschillende interessante projecten zijn in deze regio van de grond gekomen. Voorbeelden hiervan zijn luchthavens in Kazachstan, Bulgarije, Wit-Rusland, Macedonië en Kaliningrad. De komende jaren worden meer projecten verwacht. Bij veel van deze projecten zijn Nederlandse consultants betrokken.
De EVD organiseert samen met FME-CWM en de N.A.T. op 10 april het seminar "Luchthavenprojecten in Centraal- en Oost-Europa; kansen voor de Nederlandse industrie".

Graag nodigen wij u uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Indien u zich aanmeldt voor 7 april 2003 kunnen wij vermelding op de deelnemerslijst garanderen.

Seminar
Tijdens het seminar krijgt u antwoord op de vragen:
* Welke kansen liggen er voor de Nederlandse industrie?
* Hoe kan zij inspringen op de toeleveringsmogelijkheden die er liggen?

Het seminar zal de gehele bedrijfskolom belichten; van financiering en consultancy tot bouw en beheer van luchthavens in Centraal- en Oost-Europa. Het programma belicht ook diverse kansrijke projecten en de mogelijkheden die deze bieden voor de Nederlandse industrie. Organisaties als de Oost-Europa Bank (EBRD), Europese Investerings Bank, DHV, NACO, Tebodin en Hochtief AirPort zullen tijdens het seminar hun rol bij luchthavenprojecten in Centraal- en Oost-Europa toelichten en specifiek ingaan op de kansen en
toeleveringsmogelijkheden voor de Nederlandse industrie.

Programma
Voor meer informatie over het programma kunt u de pagina 'Programma' raadplegen.

Locatie en kosten
Het seminar wordt gehouden in het Crowne Plaza Promenade hotel te Den Haag (zie 'Routebeschrijving'). De kosten voor deelname aan de bijeenkomst bedragen euro 75,- per persoon. Na de bijeenkomst ontvangt u een factuur. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 dag voor de bijeenkomst.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
* Karin Schipper
Telefoon: (070) 778 84 00
E-mail: schipper@evd.nl

* Inlichtingen inhoudelijk
FME-CWM
Marvin Bruijstens
Telefoon: (079) 353 12 86
E-mail: mbr@fme.nl

Wilt u meer informatie over Midden- en Oost-Europa dan kunt u contact opnemen met onze regio-informatiemanager voor Midden- en Oost-Europa :

* Annemarie Destree
Telefoon: (070) 778 88 97
E-mail: midden-oost-europa@info.evd.nl