Gemeente Haarlem


2 april 2003
Diana Bakboord/afdeling Interne Zaken en Communicatie
023-5115684/06-53266344
59/2003
Gemeente Haarlem, sector Maatschappelijke Ontwikkeling

Persbericht







Datum
Informatie bij
Telefoon
Nummer
Werkconferentie 'Multicultureel Haarlem de kracht van diversiteit'

Donderdag 10 april 2003 vindt de werkconferentie 'Multicultureel Haarlem de kracht van diversiteit ' plaats van 9.30 tot 17.00 uur in de raadszaal van het Haarlemse stadhuis.
Diversiteit is een relatief nieuw begrip en wordt gezien als een aanvulling op het bestaande integratiebeleid ' Allemaal Haarlemmers'.
De werkconferentie is een vervolg op die van februari 2002. Op de conferentie houdt burgemeester Pop een inleiding over Multicultureel Haarlem en komen de drie hoofdonderwerpen uit de conferentie van februari 2002 terug; veelkleurig cultuurbeleid, toegankelijk dienstverlening en divers personeelsbeleid. Op de conferentie presenteert de Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad Haarlem (SAMS) het advies 'etnisch diversiteitsbeleid gemeente Haarlem'.

De organisatie ligt in handen van het Haarlems Migranten Platform de Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad Haarlem en de gemeente Haarlem (programmalijn Allemaal Haarlemmers).
Voor nadere informatie kunt u terecht bij de gemeente Haarlem, afdeling OWG, telefoonnummer 5115515 of per mail MACROBUTTON HtmlResAnchor lockht@haarlem.nl. Aangezien in de raadszaal voor maximaal 100 personen plek is, is inschrijving vooraf vereist.




Noot aan de pers:

Dit persbericht is tevens een uitnodiging.




---- --