Gemeente Smallingerland

Agenda Printversie

WIJKRAAD DE VENEN
10 april 2003

Donderdag 10 april van 19.00 tot 19.45 uur Wijkspreekuur in obs "de Barte" aan de Slag.
Het spreekuur is voor bewoners die vragen, reacties of opmerkingen hebben over verschillende wijkzaken. Gebleken is dat veel bewoners de weg naar het spreekuur weten te vinden en dat ze, net als wij, ervaren dat een probleem oplossen gemakkelijker samen gaat dan alleen.

De Wijkraadvergadering begint om 20.00 uur.
Op de agenda staan, naast de gebruikelijke punten, zaken die de laatste maanden in de belangstelling hebben gestaan. Veel hiervan is te lezen in de wijkkrant die binnenkort bij u wordt bezorgt. Waar we over gaan spreken is de vraag hoe het beheer van het nieuwe wijkcentrum zal moeten worden. Er zijn verschillende opties; beheer bij wijkraad, bewoners of SWS.
De wijkraad draait nu al weer een aantal jaren in vrijwel dezelfde samenstelling. Enkele stoppen of overwegen te stoppen. Dit heeft tot gevolg dat met minder mensen meer moet worden gedaan. Wij doen dan ook een oproep aan bewoners zich aan te melden als lid van de wijkraad. Als u meer wilt weten over wat de wijkraad precies doet, hoeveel tijd er in gestoken kan of moet worden neem dan contact op met de secretaris of kom op het spreekuur. Het bekende spreekwoord "vele handen maken licht werk" gaat ook hier op.

Voor informatie: tel 520526