Gemeente Nuth


07-04-2003

Burgeronderzoek in Nuth

Rond 10 april ontvangen circa 1500 inwoners van Nuth een vragenlijst over een reeks onderwerpen. Met dit burgeronderzoek wil de gemeente signalen vanuit de bevolking krijgen, zodat ze daar in het gemeentelijke beleid rekening mee kan houden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het nemen van maatregelen in de verschillende kernen van de gemeente. Mocht ook u een vragenlijst ontvangen dan verzoekt het college van burgemeester en wethouders u uitdrukkelijk aan het onderzoek mee te werken. Het is ook in uw eigen belang dat u meedoet!

In het onderzoek worden vragen gesteld over buurtvoorzieningen en mogelijke overlast. Verder zijn er vragen opgenomen over veiligheid, verkeer, winkelen en vrijetijdsbesteding. Ook de gemeentelijke dienstverlening komt aan de orde.

Het is na 2001 voor de tweede keer dat een dergelijk burgeronderzoek in Nuth wordt gehouden. Door de onderzoeksuitkomsten van dit jaar te vergelijken met die van twee jaar geleden kan voor het eerst worden gemeten in hoeverre zaken zich gunstig of ongunstig hebben ontwikkeld. Over de resultaten wordt u na de zomer geïnformeerd. Meer informatie over het burgeronderzoek 2003 kunt u krijgen bij de heer Berger, hoofd stafbureau Bestuurlijke en Juridische Zaken van de gemeente Nuth, tel. nummer 565 91 46.